La voyeur

Un relat de: Eva Amor

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

La voyeur

Sóc una treballadora dels Grans Magatzems Estil Britànic, en la secció de roba per cavallers. Des de nena, he sentit una gran inclinació cap al voyeurisme, crec que va començar quan vaig veure els meus pares practicar sexe.
La primera vegada va ser casual; una nit em vaig despertar amb la urgència d'anar al lavabo, i en passar per davant de l'habitació dels meus pares els vaig sentir gemegar. La curiositat va poder més que la prudència, i vaig treure el cap per la porta entreoberta. Vaig veure el meu pare dempeus, davant del llit, amb la meva mare agenollada que li llepava el sexe.
Feia poc que havia tingut la meva primera regla, i tot i que la meva mare, i a l'escola, m'havien explicat algunes coses sobre las relacions sexuals, mai no hauria imaginat res semblant. Em sentia molt torbada, i me'n vaig tornar ràpidament a la meva habitació. No podia dormir, pel cap em passaven una i altra vegada les imatges que havia vist. Sentia una dolça frisança a l'entrecuix, de manera que hi vaig posar la mà par calmar-me. Sense haver-m'ho proposat, em vaig masturbar por primera vegada. Va ser meravellós, vaig gaudir molt, i em vaig adormir de seguida, amb un coixí entre les cames.
La nit següent vaig estar desvetllada fins que em va semblar sentir una remor procedent de l'habitació dels meus pares. Vaig sortir al passadís, i vaig avançar sigil·losament fins a la porta, que vaig obrir amb molta cautela. En aquesta ocasió, la meva mare estava estesa sobre el llit, mentre que el meu pare, de genolls, ficava el cap entre les cames d'ella. La meva mare no podia evitar gemegar, fins que el meu pare es va aixecar, amb la seva enorme titola erecta, la qual va posar als seus llavis, potser per fer callar el dolç gemec de plaer que ella no podia deixar d'emetre.
Jo, mentrestant, m'havia posat la mà a la figueta, i em tocava dolçament allí on em feia més gust. El meu dit seguia el ritme d'aquell gran fal·lus que entrava i sortia amb un dolç moviment rítmic de la boca de la meva mare.
De cop, el meu pare va decidir canviar de forat. Va baixar del llit, va fer asseure-s'hi la meva mare, i, dret, va introduir la grandiosa polla al cony sucós. Ella va poder contenir un xiscle mossegant-se els llavis, però es contorsionava, posseïda per continuats espasmes de paler. El mateix em va passar a mi: quan aquell instrument al roig viu va penetrar la dolça esquerda, vaig caure de genolls, dominada per un orgasme salvatge.
Me'n vaig anar al llit, tremolant de plaer i temor, ja que pensava que potser m'haurien sentit. Però no va ser així, i la nit següent vaig poder presenciar una escena similar. Tot i que en aquesta ocasió vaig estar més estona contemplant el dolç treball nocturn dels meus progenitors. L'ordre dels esdeveniments va ser el mateix: ell li llepava la tavella, ella li mamava la polla, ell la follava pel davant... Fins aquí res de nou; però després d'una estona, el pare va dir a la mare:
-Posa't de quatre potes -ella va mirar-lo amb expressió alienada, ja que acabava de tenir diversos orgasmes-, que te l'endinyaré per on més t'agrada, puteta.
-Oh, sí, cabronàs, dóna'm pel cul.
Fins aquell moment no havien dit res, però el fet que parlessin d'aquella manera (en públic, els meus pares sempre es tractaven con molt de respecte), em va fer sentir un orgasme tan fort que em va fer caure a terra i retorçar-me uns minuts. Vaig tornar al llit, quasi arrossegant-me, i tot i que tremolant, em vaig adormir de seguida.
La nit següent vaig tornar a entreobrir la porta d'aquella habitació, per presenciar de nou el mateix ritual, la mateixa seqüència de fets calents.
Quan la meva mare estava de quatre potes (després que el meu pare li ho manés, dient-li "porca menjapolles", a la qual cosa ella va respondre "xoriço trencaculs"), ell va posar la roja testa del seu enorme instrument en el cull d'ella, mirant de fit a fit l'ull cec. Em feia estremir pensar que aquell aparell, que em semblava incommensurable, pogués penetrar a través d'un orifici tan estret.
Instintivament, vaig palpar el meu propi anus, i suament vaig començar a introduir-m'hi un dit, mentre amb l'altra mà em friccionava la xona. Alhora, la polla del meu pare, mil·límetre a mil·límetre, entrava en el cul de la meva mare, que es retorçava de plaer, mossegant-se els punys par no cridar de tant de gust que sentia recórrer-li les entranyes. Jo mateixa sentia dilatar-se tant el meu propi anus que m'hi vaig ficar una altre dit, i un altre encara; tres dits tenia ja dins de l'ull del cul quan el fal·lus del pare va acabar de penetrar el de la mare. Aleshores va començar un moviment rítmic de ficar i treure, lentament al principi, y progressivament més ràpid, fins que, enmig de convulsions, va retirar la polla per posar-la a la cara de la mare, i va descarregar tot seguit en els seus llavis una densa i copiosa lleterada.
No sé què va passar després. Pel que sembla, vaig experimentar un orgasme tan salvatge que em vaig desmaiar, alhora que la meva boca proferia un crit salvatge i que el meu anus deixava anar un bon cagarro. Literalment, em vaig cagar de gust.
Vaig despertar-me el dia següent sota la severa mirada de la meva mare. Vaig haver d'explicar-li el que havia vist, i em va fer-li prometre que mai més no tornaria a espiar-los.
Per força vaig mantenir la meva promesa, ja que ells sempre més van tenir molt de compte que la porta de la seva habitació estigués ben tancada.
A la família s'han silenciat aquells fets, però des d'aleshores sempre m'ha agradat molt veure les persones, homes i dones, en situacions íntimes. Això és el que més m'excita, i no conec cap cosa més plaent que masturbar-me espiant la gent quan creuen que ningú no els veu. Per això he triat aquesta feina.
Ja sabeu, secció roba masculina dels Grans Magatzems Estil Britànic, de l'avinguda Lateral de Bonarcela.

Nota: qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.
Però ull, Bonarcela és Bonarcela.

Comentaris

  • quetzcoatl | 21-11-2005

    Bé, no està malament, i té un toc d'humor amb això del final que té gràcia, però en general em sembla molta palla i descripció pornogràfica sense massa contingut. És a dir, el relat arriba, inevitablement, però potser d'una manera massa gratuïta.

    A veure si penges alguna cosa més, que es pugui contrastar.

    I benvinguda! : )

    m

l´Autor

Eva Amor

4 Relats

6 Comentaris

9034 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
email:
iliada64@hotmail.com