La Vida en colors.

Un relat de: Elia Lia
Li agradava dibuixar. Dibuixava cada dia una bona estona; era un moment d’evasió en el seu gris dia a dia, un moment d’entrega al plaer.

Només dibuixava aquelles coses que li feien feliç, com pintar dones despullades amb infinitat de postures provocadores: a quatre grapes, amb les cames obertes,les sines oferents, les natges nues…

Després de finalitzar cada obra, quan aquesta ja era seca, perfecte i acabada, resseguia amb els seus dits el seu cos pastel: el contorn de la seva esquena, la seva llarga cabellera, els seus pits de mugrons grans i durs i sobretot, el seu melic. Feia cercles i cercles al voltant d’aquella curvatura fins a entrar en una mena d’èxtasi. Quan despertava d’aquell moment d’ensomni, tot el seu cos era com un arc de San Martí embetunat de mil colors i un regust amarg descansant en la seva llengua.

Mai aconseguí endevinar què passava en aquell lapsus de temps, quan ell perdia per uns moments la consciència, però li agradava pensar que, totes aquelles dones pintades, havien sortit foragitades del llenç, després d’haver-les insuflat vida en colors i poder així escampar-los en aquell món tant gris.

Comentaris

  • Espurnes de colors[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 12-05-2012 | Valoració: 10

    Magnífic! Preciós relat per a despertar-se i gaudir, mai millor dit. Un món ple de colors, ple d'espurnes de colors, ple d'escumes de colors. Tot plegat, un preciós quadre vital, que fa trempar de voler. Una abraçada... en colors, clar.

    Aleix

  • orgasme[Ofensiu]
    xelofont | 12-05-2012

    llegir el teu escrit m'ha provocat identificar-me en molts instants, paraules plenes de colors que defineixen perfectament l'orgasme artístic que cadascú, i a la seva manera, pot tenir després de crear...apassionant, molta passió recau en les teves paraules, pintes molt bé el que escrius i escrius molt bé el que pintes, perquè pintes, no?
    m'ha encantat

  • L'extasi del artista...[Ofensiu]
    AVERROIS | 22-10-2011 | Valoració: 10

    ...com el del escriptor. Segur que en el teu cas per poder esccriure aquest relat has hagut d'imaginar-lo. Quina diferencia hi ha entre el teu protagonista i tu mateix. Ell fa servir els colors i tu les paraules. En el fons la imaginació dona el poder de crear. I quina és la línia que separa la realitat de la ficció?
    Bon relat.
    Una abraçada.