La vall dels Salvatjhomes

Un relat de: yurtum

Primer van creure que era un home; la llum de la lluna no en revelava les faccions. Al veure que no es movia, que estava palplantat a escassos metres d'ells, mig encorbat cap endavant, els thórloks grollers van riure amb veus estridents i guturals. Un d'ells, que feia pinta de ser el cap del grup, es va acostar a l'estrany, apuntant-lo amb la punta oscada de la llança, movent-se amb aires de suficiència. Els altres thórloks, armats amb destrals i dagues amples, cridaven i reien com bojos, esperant amb impaciència que el seu cabdill acabés amb aquell home indefens.
Quan la llança començava a agafar rapidesa i vigor a les mans del monstre, a punt per escometre el crani del desconegut, aquest es va moure tan ràpidament que els thórloks es van espantar, fent un pas enrere. Al cap d'un moment, a la llum del fanal celestial de la nit, tots van poder veure com l'home desfigurava la cara del cabdill orgullós, amb unes ungles llargues i recargolades. Després li saltà al damunt i l'estrangulà, prement els dits aspres al voltant del seu coll tou. El thórlok va caure sense vida, tacant la gespa de sang impura.
L'homanoide que uns segons abans havia estat objecte de burles i rialles per part dels thórloks, es va ajupir, va agafar la llança que jeia a terra, al costat del cadàver i s'acostà a l'escamot rient com un animal, amb una veu bestial, salvatge i inhumana. Va començar a udolar quan la sang marronosa dels thórloks el va esquitxar i els crits esgargamellats de pànic van començar a omplir la vall. Dels boscos que presidien la vall, en varen sorgir milers de rugits esglaiadors, que recordaven vagament veus humanes.
Els thórloks que van poder escapar del Salvatjhome, es van trobar dins d'un malson infernal. Del bosc apareixien homes i dones, malgirbats, peluts i furiosos, armats amb roques i pals. Quan l'últim thórlok va caure, amb la gola penetrada per un dard letal, un crit estremidor i temerari va emergir de la vall, recorrent les muntanyes i cingleres del voltant. Els Salvatjhomes i les Salvatjdones havien vençut.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer