La trucada (Infidelitat)

Un relat de: Leela

M'ha despertat l'olor del cafè recent fet. No volia obrir els ulls per poder gaudir una estona més d'aquella pau. He estirat el braç cap a la seva banda del llit. Ja no hi era. A la cuina he trobat pastes encara calentes. El dilluns té molta feina i ha d'arribar d'hora a l'oficina. Cap al migdia ens trucaríem, com cada dia, tan sols per sentir-nos les veus.

He descorregut les cortines per deixar entrar una mica de llum. Fa un sol fabulós. El gat de la veïna juga amb un saltamartí. Després de flairar les flors que m'ha dut, he esmorzat mirant per la finestra. Una alenada de felicitat m'ha omplert el cos pensant en tots els projectes que encara tenim per davant.

***

Feia temps que necessitava un cap de setmana per estar junts, només ella i jo, i gaudir del sexe, riure i deixar d'amagar-nos de tothom... És preciosa i la seva vitalitat em rejoveneix tant! Pensava que no em tornaria a enamorar d'aquesta manera. No sé però, fins quan podré mantenir aquesta situació. Estic esgotat.

Ara mateix, del que tinc ganes és de tornar a casa i veure-la a ella, mentre recull la taula i desa els estris del sopar. Hem passat una mala temporada. La trobo tant a faltar!...

***

He arribat a la consulta esperançada. Després de mitja hora envoltada de dones que esperaven el seu torn, m'he relaxat i he imaginat com estaria jo d'aquí uns mesos. Sota el somriure còmplice d'una d'elles, m'he acaronat la panxa.

Aviat deixarà de viatjar tant. El necessito al meu costat. El trucaré per donar-li la notícia. Estarà content. No sé com li deu haver anat el cap de setmana. Treballa massa.



Hola amor, com estàs? Et va bé que ens veiem ara mateix... Hem de parlar...

Comentaris

  • qui truca?[Ofensiu]
    jordiaxpml | 29-12-2006 | Valoració: 1

    Digui digui?

  • Hola, Leela![Ofensiu]
    ROSASP | 03-12-2006

    Històries entrecreuades, plenes d'il·lusions, dubtes, enyorança i fantasies. La narració és àgil, precisa i amb matisos que van més enllà del que sembla evident.
    Deixes al descobert sentiments i emocions que formen part de cadascuna de les seves vides i que s'uneixen mitjançant el fil conductor de tot allò compartit.
    Una ombra d'engany, de dolçor tangible, d'amagat rosec, de subtil melangia; la barreja d'un amor difícil de definir.

    Com sento no poder venir a cap de les trobades que es faran, us enyoro tot sovint...
    Aprofito per fer-te arribar una forta abraçada!

  • Clarobscurs[Ofensiu]
    Unaquimera | 01-12-2006

    Aquest relat sembla un encreuament de camins... d'històries personals, de parelles que es troben i s'allunyen, de parells que canvien d'unitats... de passats, presents i futurs que apuntes tan certerament que semblen clars i en canvi estan ben plens d'ombres...
    En resum: aquest relat sembla la vida mateixa!

    Enhorabona, és un text molt bo que conté una història molt ben narrada!

    Aviat tornaré per aquí a llegir-te una mica més... m'agrada la teva forma de fer!

    Rep una abraçada gran i bona,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Leela

Leela

81 Relats

639 Comentaris

125172 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:

Totes les persones grans van ser nens (encara que poques d'elles ho recorden)

El petit príncep. A. de Saint Exupéry



********
El meu e-mail:
leela.arc@gmail.com

********

Foto: Leela
(Futurama, de Matt Groening)