La ratolineta (Poema per infants).

Un relat de: La Banyeta del badiu

Sóc petiteta i rodoneta.
Menudeta de faccions.
Sóc l'ullet dret del papa
i m'esmunyeixo pels racons.

La mare em fa trenetes.
Porto sandalietes i mitxons,
i un pam de brusa amb
la fandilla a joc.

Fa poc que he deixat " EL XITON ",
i com a premi,
m'han regalat una " pepona "
que és igual que jo.

Ella, és la meva filleta
i la passeijo pel sol.
Totes dues anem mudades
amb tots els colors del món.

La mare, riu i em mira tota plena d'amor.
Amb diu tota contenta :
Que n'és de maca i eixerida
la meva " ratulineta "
que ha llençat " EL XITON " !.

Comentaris

  • Que bonic......[Ofensiu]
    AINOA | 03-08-2005 | Valoració: 10

    Quin poeme mes bonic es escrit.
    Te tota la dolço de la infantesa i molta musicalitat.
    M'agradat molt i es un bon poeme per llegir els infans.
    Una abraçada.

  • una mica de mel infantil...[Ofensiu]
    Capdelin | 18-07-2005 | Valoració: 10

    en la poesia, no va malament... ens recorda que les paraules també juguen per als infants i que tenen un encant especial quan se les deixa veure en tota la seva esplendor blanca i innocent...
    has fet un poema infantil preciós, ple de miniaturisme i delicadesa...

    PANTERA
    "negra com el carbó,
    germana de la nit,
    la pantera té gana,
    la selva fa un crit!"

    felicitats i una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de La Banyeta del badiu

La Banyeta del badiu

150 Relats

452 Comentaris

180326 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Badalonina de soca-rel.
Amb ànima de Palamosina.

web. importans per mi :

www.hospitalitat.org
Ajuda al nostre proïsme sensa paternalisme.

www.altarriba.org
www.protectoramataro.org

Ajuda als amics de 4 potes, ens estiment desinteresadament, Ells també tenen sentiments. :-)


M.Pilar Rovirosa i Sánchez.
- La Banyeta del badiu -