La noia dels meus somnis. (Equívocs)

Un relat de: Jere Soler G

He demanat visita per l'última hora; hi ha menys gent i no vull trobar-me coneguts.
Camino per la vorera, i quan sóc a frec del portal, observo que hi surten esperitades la meva psicòloga i la infermera.
Pujo a l'ascensor, i em planto davant la porta de la consulta; és oberta. Hi entro; no em rep ningú. De sort, recordo on és la sala d'espera. Percebo l'aire enrarit de tot un dia de pacients. Una llum desmaiada amara la cambra. Veig només una noia, asseguda en una de les butaques; fa patxoca. M'assec davant d'ella. Remeno el porta-revistes sense trobar res interessant. Alço la vista, i resto astorat quan m'adono que la noia em mira de fit a fit amb els ulls com plats i un somriure quallat als llavis; no em coneix, i em somriu; li dec agradar. Ja em tocava tenir sort amb les dones.
-Hola -dic.
No em contesta. Ni tan sols desfà l'expressió.
Blens de cabells rossos li rellisquen pels muscles, té els ulls blaus i la pell blanca com una satalia, un llarg coll de cigne, i un cos força atractiu.
-És molt agradable trobar-se amb algú com tu -li dic, conscient que l'estic impressionant -. De vegades, la casualitat ens fa conèixer persones meravelloses allà on menys esperem -insisteixo.
Ella, res.
Em continua mirant embadalida. Assaboreixo la seva bellesa mística, l'expressió immutable... M'afalaga el bon efecte que sé que li produeixo.
-Farem una cosa -dic -... m'agrada ser directe... quan sortim d'aquí, ens n'anirem a prendre un cafè...! Què et sembla?
Abans la noia no pugui contestar, se senten corredisses; la psicòloga i la infermera entren a la sala d'espera amb el rostre desencaixat. Darrere ve un policia.
-És aquella -assenyalen la noia rossa.
-Què passa? -pregunto.
-Que què passa? -fa la psicòloga -. Ens n'hem adonat fa vint minuts, quan li ha tocat consulta i l'hem cridada, però deu fer més estona que és morta, perquè és freda i enterca com una moixama.

Comentaris

  • marta_gut | 22-06-2007 | Valoració: 10

    Vaja, quin final! Jaja m'esperava qualsevol cosa menys això! Ella morta, i tu convidant-la a un cafè en sortir d'allà... Molt bo, sí senyor" :)
    Una abraçada,
    Marta.

  • Segona lectura[Ofensiu]
    Nubada | 22-06-2007

    Caram, quin final...

    Me l'he tornat a llegir més d'un cop per fer-ne la lectura des de la visió totalment nova que dóna conèixer el final. Els ulls com plats, el somriure quallat, la bellesa mística, l'expressió immutable... i tu convidant-la a un cafè, afalagat pel bon afecte que li produeixes! Molt ben trobat.

  • Ha sigut...[Ofensiu]
    Ledesma Luna | 24-12-2006 | Valoració: 9

    ...genial, primer de tot felicitar-te crec que esta molt ben escrit ^^ però m'hagués agradat més si encara haguessis jugat més amb la situació, la idea és magnifica i el final agafa desprevingut a tothom; per al meu gust hauria estat millor si profunditzessis més la situació abans de destapar el final. Encara sabent aixó, m'ha agradat molt =)
    Petons

  • M'has deixat de pedra!![Ofensiu]
    poetessa frustrada | 24-12-2006 | Valoració: 9

    Per més que el final sigui sorprenent segueixo sentint la calidesa agradable amb la que has començat el relat i la sensació que et produeix la noia!! M'ha agradat, felicitats!!
    Et seguiré llegint
    Un petonet frustrat

  • Sorprenent final...[Ofensiu]
    Fredegard Dogwood of Shadydowns | 07-12-2006 | Valoració: 10

    Pobre noi, per una vegada que sembla que lliga... No he intuït per on aniri el relat , i m'ha sorprés gratament. M'ha agradat molt.

    Una abraçada.

    Fredegard.

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de Jere Soler G

Jere Soler G

188 Relats

825 Comentaris

262201 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Aquests últims anys m'he allunyat una mica d'aquest web en el qual he passat moments fascinants. Hi vaig arribar al 2005. Potser sigui el moment de tornar-m'hi a acostar, tot i que ara no escric tant, faig més cinema que altra cosa; i estic una mica més diversificat, i una mica espatllat, només una mica.

Tinc un canal de YouTube de cançons:

... CANÇONS

També tinc un blog que està a punt de fer setze anys:

...:-))) : NUESA LITERÀRIA