La Montserrateta, somni o realitat

Un relat de: La Banyeta del badiu

El papa i la mama els hi agradava escoltar les cançons d´un cantant que fa anys va estar molt de moda i va tenir molt d´éxit, es deia Antonio Machin. Aquest compositor i cantant va escriure i cantar una cançó preciosa que als pares els hi agrada molt. Aquesta cançó és : "ANGELITOS NEGROS".

La tieta Sofia i el tiet Ramón havien de fer un viatge a Costa d ´Ivori per fer molts encàrrecs. El pare i la mare estaven d´acord en fer- los fer un encàrrec molt particular, esvan encomanar a la Mare de Déu de Montserrat patrona dels Catalans i el pare va parlaramb els tiets.

L´encàrrec que vam fer, filla, era el més importatn i desitjat de la nostra vida. A Costa d´Ivori havia un orfenat portat per unes monges. Els tiets havien de parlar amb elles i portar-nos un ANGELET NEGRE.

Et van portar a tu, Montserratera, vida meva.

No et podies dir d´una altra manera, et vam deixar el teu nom d´origen perqué no perdessis l ´únic que tenies i et vam afegir el nom de la Verge Moreneta. Moreneta com tu .

Aixó ho escric sense saber si podràs venir a la nostra llar a compartir la nostra vida.Si és així serà el miracle més gran que Déu ens faci.

Si no pots estar amb nosaltres pels impediments i entrebancs que porta la vida i els homes, sempre que escoltem la cqnçó ANGELITOS NEGROS, el pare i jo, ens mirarem als ulls i amb complicitat i amor pensarem, sense dolor, que ho vàrem intentar , i siguis on siguis ets feliç filla.



Comentaris

  • i al final, què?[Ofensiu]
    Shu Hua | 20-07-2005

    La tens o no la tens? Com va anar? Vau trigar motl? I l'informe psicosocial dels dellonsis, com us va anar? Jo explico una miqueta això darrer en "Coses de l'adopció".
    M'ha fet molta il.lusió el teu comentari i quan has dit que tu també has adoptat no me n'he pogut estar de llegir el relat, però m'he quedat amb un pam de nassos quan dius que no saps si vindrà o no.
    Quant a la idea de dir-li Montserrat perquè serà negreta com la Verge, em sembla tendra i sensible de quina manera.
    Suposo que la deveu tenir, així que moltes felicitats.

    Una abraçada
    Glòria

  • Històries de persones de diferent color.[Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 12-05-2005 | Valoració: 10

    Hola,

    El tema m'atrau particularment, perquè en més d'una ocasió m'he propossat girar les coses perquè els bons, encara que només sigui en les meves històries, siguin els àrabs o els negres, o ...

    Felicitats per totes les coses que tens, i per aquest "parent" que segons sembla escapa força de la mitjana NACIONAL, oi ?

    mora.a@guimera.info

l´Autor

Foto de perfil de La Banyeta del badiu

La Banyeta del badiu

150 Relats

452 Comentaris

179931 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Badalonina de soca-rel.
Amb ànima de Palamosina.

web. importans per mi :

www.hospitalitat.org
Ajuda al nostre proïsme sensa paternalisme.

www.altarriba.org
www.protectoramataro.org

Ajuda als amics de 4 potes, ens estiment desinteresadament, Ells també tenen sentiments. :-)


M.Pilar Rovirosa i Sánchez.
- La Banyeta del badiu -