La Júlia mata camells

Un relat de: Acrata

Aquesta nit la Júlia sortirà amb una pistola, pujarà a la seva motocicleta, i farà camí cap a l'antiga fàbrica de sabó. Un cop hagi arribat començarà la seva feina i obrirà una ràfaga de trets dirigits amb gran punteria als camells podrits, compradors de cervells i d'inquietuts... sicaris del poder. La feina queda resolta de manera ràpida, cinc cossos morts al terra proben l'eficacia de la Júlia que amb un somriure a la boca contempla la seva obra. La feina però, encara no està acabada. Amb una navalla talla un dit a cada camell, s'apressura a obrir cinc papeles d'un maletí que deuen contenir sis grams de merda en pols on finalment i posa els cinc dits, a dit per papela. Puja a la moto i amb la força del vent com a company marxa de l'escena on s'ha produit la matança. Aquest matí algú es trobarà amb una sorpresa, així que obri la correspondència sabrà que la Júlia no te límits, ja no pots escapar.

Comentaris

  • Hola stupid princess[Ofensiu]
    Acrata | 05-06-2009

    M'alegra que t'hagi agradat, gràcies pel teu comentari...el nom del personatge (Júlia) el vaig escollir per una alumne/participant que tenia a l'activitat de teatre extra escolar, una noia molt callada i tímida sobretot al principi, després però va demostrar a tots que tenia una força interior a dins guardada com un tresor...una força descomunal per una noieta de 9 anys. Una abraçada, i un cop més gràcies per expresar la teva opinió. Un petó!

  • unchained melody | 05-06-2009

    m'agrada, sobretot la última frase final.
    és breu però impactant, i m'ha fet "gràcia" que la protagonista, es digués com jo ;D

    un petó!

l´Autor

Acrata

5 Relats

16 Comentaris

5329 Lectures

Valoració de l'autor: 8.60

Biografia:
Hola a tothom, soc un noi de Barcelona amb moltes ganes d'escriure i de llegir el màxim de relats possibles, sempre i quant la meva personalitat neuròtica no em faci la guitza!!
Espero doncs, compartir amb tots i totes els sentiments i els diferents estats que proporciona l'art de l'encadenament alliberat de les paraules.

Salut!!