Carta d'un germà anarquista

Un relat de: Acrata

Hola Marta.
T'escric per un motiu clar, sincer, just i contundent. Segurament algunes de les coses que ens envolten estan ja tan arrelades a la nostra societat, tant podrides...que vols que et digui, ja n'estic molt fart. Se que no soc l'únic que pensa d'aquesta manera, i és molt fàcil parlar de compromís solidaritat i tot això, però després aquest compromís sempre acaba al gran contenidor del seny. Aviat vindré pel poble, segurament un divendres i espero veure't per poder parlar de rependre l'acció, per agafar el que és nostre i no ens volen donar. Aquesta gent que ara ens oprimeix, i que dia a dia ens doblega gràcies a la por, aquesta gent han de pagar per tot el que han fet, pel que pretenen. No som un grup de violents, ni una banda de txitxarel·los, no som poderosos ni a nivell econòmic, ni tanpoc mediàtic; però sabem el que volem, i suarem el que calgui!

Un petó, fins aviat.

Comentaris

  • M'has deixat amb ganes de llegir[Ofensiu]
    Romy Ros | 25-05-2009 | Valoració: 10

    més coses sobre aquest germà anarquista que vol cremar-ho tot i que no vol ser un esmaperdut...com ho faré ara que t'he llegit i m'ha agradat si la història no continua?

l´Autor

Acrata

5 Relats

16 Comentaris

5324 Lectures

Valoració de l'autor: 8.60

Biografia:
Hola a tothom, soc un noi de Barcelona amb moltes ganes d'escriure i de llegir el màxim de relats possibles, sempre i quant la meva personalitat neuròtica no em faci la guitza!!
Espero doncs, compartir amb tots i totes els sentiments i els diferents estats que proporciona l'art de l'encadenament alliberat de les paraules.

Salut!!