Jo sóc. . .

Un relat de: Airin

Jo...
sempre m'he sentit especial però mai he considerat aquesta especialitat una cosa positiva. Una noia em va dir un cop "Tu no ets rara, ets diferent". Vaig cavil·lar llarga estona sobre la diferència entre ambdós termes i vaig arribar a la conculsió de que només n'hi havia una, de diferència.Una sola. "Diferent" sona, simplement, millor.
rònica, sarcàstica, de vegades cínica i tot. Tafanera de mena, no sé si per la meva ànima d'escriptora que m'incita a buscar noves històries o simplement perquè estic destinada a acabar sent una maruja de quaranta tacos, amb mocador al cap i escombra en mà, de llengua viperina, esmolada i despiatada. De vegades passa.
Físicament sóc vulgar de cap a peus. Ulls marrons, acbells marrons, metre seixantacinc i gasto un 39 en els dos peus. Potser si no arribés al metre cinquanta, tingués els cabells liles per naruralesa i un peu fos dos talles més gran que l'altre, em sentiria especial. Però no és el cas.
La meva pel·lícula preferida és American Beauty, m'agraden el Maichel Moore i el Woody Allen i, als meus disset anys, trobo superatractiu el George Clooney.
No ho diu tot, això, de mi?

Comentaris

  • Ets..[Ofensiu]
    Sareta_16 | 18-04-2005 | Valoració: 9

    com ets i no cal donar-li més voltes noia!;)
    Tan sols tu, única en aquest món, un exemplar en perill d'extinció...;)
    No t'ha d'importar el que pensi la gent de tu estan massa ocupats pensant en el que puguis pensar tu d'ells!
    Mai deixis de ser tuuu, per ningú!
    American Beauty es genial i el Cloney m'encanta!:)

  • ni molt menys[Ofensiu]
    edgar naúj | 15-04-2005 | Valoració: 9

    El que més diu de tu és la velocitat de les teves paraules, la seva frescura, espontaneïtat i agilitat. És imposible llegir-te poc a poc. El teu nervi és delatat per elles. Els cossos són superfícies materials, l'esència s'amaga rera ells, i difícilment surt a la superfície. Un petó.

  • rara...[Ofensiu]
    Pluja | 07-04-2005

    diria que aquest adjectiu em sona... potser que m'hagin catalogat tota la vida així?? I què si ens diuen que som diferents? Per mi és una cosa positiva,... quin avorriment si tots fossim iguals no?

    Petonets!

  • No ho diu tot[Ofensiu]
    prudenci | 25-03-2005

    Home , jo m´he fet una idea molt petita de tu. Se quin numero calces, l´alçada, que ets diferent i tens el cabell marrón, i que t´agrada el Woody Allen, però tot això no és massa diferent. En realitat l´unic diferent que tens de mi és que tens 17 anys i ets dona.
    Endavant Irene.
    En quant al teu comentari sobre les meves dones, són totes reals, i n´hi ha més encara, però encara que qualsevol podria pensar que la meva vida ha sigut un a perpètua festa, t´asseguro jo que no és aixi, i que més aviat ha sigut un drama. Gràcies per la valoració. Aquest no tél valoro per que vull llegir més coses teves encara.

  • No sé...[Ofensiu]
    Llibre | 24-03-2005

    si ho diu tot, però el que sí explica és aquesta teva necessitat d'escriure: ets diferent.

    O ets rara. Tu mateixa.

    Tria la paraula que més t'agradi. Perquè de fet, penso com tu: no és una qüestió de matisos, és una qüestió de sonoritat. O de mantenir-se en els límits d'allò que avui en dia està tan de moda: el políticament correcte.

    Fins la propera.

    Salut!

    I continua sent diferent!

    LLIBRE