Instants

Un relat de: eRIc

No són dies, el que passen. Són moments que s'acosten. Amics que s'allunyen. Històries que s'obliden. Records que no recordes igual. Són imatges el que portes a dins el cap, constant. Imatges que il.lustren la teva vida, ordenada per capítols desordenats. Amb victòries i fracassos. Imatges de moments que van lligats a persones. Algunes ja no hi són, algunes fa temps que no veus, d'altres hi són però no coincidiràs mai més amb elles. Dies passats que formen part de mi, i ja no m'ho sembla. Carrers que formen part de trossos de la meva vida. Persones que em van ensenyar i ajudar a créixer. Diferents persones per diferents moments. Amb algunes, el temps ens ha fet desconeguts. Persones amb qui abans sempre parlaves i ara no t'atreveixes a saludar pel carrer, i et preguntes perquè, però no et surt. El temps porta el timò. No pots elegir sempre el que vols. A vegades les coses simplement passen. I quan ja han passat, penses que potser veient-ho ara, tornaries enrera i canviaries un gest que faria canviar moltes coses. Però no va ser així. I t'has de conformar amb el que ha anat succeint a vegades per decisió teva i a vegades sense volguer. Perquè vivim, però no podem controlar tot el que fem. Els moments passen massa ràpid.
No aprofito tots els moments, i ho sé, i no faig res per canviar-ho. En canvi aprofito el màxim un petit moment, que simplement arriba, quan no ho he preparat.
Perquè a vegades penso que les coses simplement succeeixen, no n'hi ha prou amb anar-les a buscar, has d'esperar que arribin. Perquè no sé què m'espera demà. Si succeirà alguna cosa que em canviarà la vida o si serà un dia sense cap història.
Salut!

Comentaris

  • hilderoy | 22-03-2009

    No saps mai que et pot passar o si està bé el què estàs fen to el què vols fer, jo crec que aquesta és una de les millors coses de la vida: la sorpresa eterna, és una pel·lícula en la qual tu n'ets el protagonista i depèn de tu que canvii, que tingui un final feliç o no, però que mentre dura hagis fet el que has volgut fer...
    et deixo el meu msn, ni que sigui per parlar i compartir idees :)
    hildee.smile@hotmail.com