Inestabilitat

Un relat de: gmaxX

Al curt termini de vida d'una persona , almenys una vegada s'enamora d'un amor platònic, un amor no concevut , no correspost.
Intentes fer tot el que tens , a l'alcanç de la teva mà, però tot i així mai serà suficient, Aquella persona no és per tu.
Després d'asumir tot el que hs perdut , sense intentar-ho, decideixes reintegrar-te en una societat ignorant.
Quan ho fas et poden passar moltes coses , en tot cas , pots ser acceptat o no.
Penses " porto mesos seguint a un somni que no està al meu abast . Per què tanta obsesió?"
Numés deixes d'estimar a una persona quan consegueixes estimar a un altre tant o més que aquella persona , lu qual es difícil però no impossible.
La trobes , la teva oportunitat per sortir d'aquesta situació incomoda. Al principi no hi fiques interés , perque enganyar-te?
Però va passant el temps i t'en adones de la persona en que estàs s'asembla , en molts aspectes , a tu però no es igual que tú , sembla més fort , amb més esperança , amb més il·lusió.
T'enamores de la teva " salvació" l'estimes com mai ho hauries fet amb ninguna altre persona , perque es a ella que li deus aquesta felicitat tant inmensa que et cobreix cada dia desde que et despertes fins que t'en vas a dormir.

L'estimes , t'estima . Tot perfecte , però això no dura res perque aquella persona que , literalment , t'ha robat la vida torna de la mateixa manera que va entrar , amb un somriure a la cara i amb allò que et va fer perdre el nord.

Sencillament , increible.

Què fas en aquesta situació , sembla que aquella persona no està tant lluny com estaba abans . Et llences a buscar-la?
ho faríes? Deixant de banda que la persona que tens al costat , a conseguit fer-te feliç , la que ha conseguit que s'et remogues l'estòmac quan senties el seu nom , com si tinguesis mil i una papallones dintre?


Sembla invreíble , però les persones tenim molt poca capacitat per decidir això..


vosaltres que faríeu?
Tornarieu a intentar lu impossible , ja que , potser està més al teu abast o No faríeu res , simplement, seguir la vida tal i com la portaves ara , amb la persona que t'estima i estimes?


Difícil elecció.



sort!

Comentaris

  • Situacions...[Ofensiu]
    natasha | 18-09-2008 | Valoració: 8

    ...100% reals. Acabar amb una persona perquè creus que és la que et convé però pensant constantment amb una altra, aquella a qui havies renunciat perquè... és inaccessible. Sempre em queda el pensament de fer allò "correcte" o allò que realment sento. De vegades val la pena arriscar-ho tot per allò que volem.
    A nivell personal: tinc un amic que si no hagués arriscat molt... no hi seria, era d'aquelles persones inaccessibles però ara compartim converses.
    Tornant al text, malgrat errors ortogràfics passables, l'essència és bona
    Una abraçada