Important

Un relat de:

Ment freda,
negoci a la sang.

Casa gran,
impecable mercedes,
home important.

Ovelles engabiades,
families trepitjades.
Què importa la humanitat
mentre hi hagi caviar al plat?

Comentaris

  • Ja tenia ganes de dir-te alguna cosa![Ofensiu]
    Bardamu1979 | 18-06-2007 | Valoració: 10

    Bones,

    m'agradava molt el que escrius. És molt suggerent. El que més m'ha agradat, però, ha estat un comentari a no sé qui, on exposaves el problema que comporta interpretar el poema (o l'obra) d'un altre.

    Hem d'anar a fer una cervesa!

    bé i he d'anar a veure el teu pare abans que em giri la cara i no vulgui anar més per la Costa Brava..., espero que entengui que vaig de puto cul... Un petó ben gros!

  • <> | 29-10-2006

    no no no. jo no estic dient que pk uns vagin bé els altres han d'anar malament. jo simplement dic el que passa: que uns van bé a costa d'altres. no els estic defensant ni molt menys.

    altra cosa volia dir.. i sense ànims d'ofendre ni molt menys. trobo molt arriscat, i fins i tot d'una certa prepotència o egocentrisme, el fet d'afirmar d'aquesta manera tant tancada el que el poema significa: primer de tot pk no l'has escrit tu i mai podràs saber el que de veritat passa pel meu cap (doncs a vegades ni jo mateixa ho sé) i segon pk assassines l'exercici del més enllà. m'explico: si et fas l'amo del significat del poema, tothom ki el llegeixi i vegi el teu comentari creurà que unicament té el sentit ke tu li has donat. i no és cert. el poema té tants sentits com ulls el llegeixin.

    gràcies pel comentari. un petó!

l´Autor

Foto de perfil de <<quizás estaba loca, pero almenos tuve un sueño>>

68 Relats

135 Comentaris

60695 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
20/04/88

Púdrete en tu cementerio,
porque yo soy aire en libertad.

Camina mi camino,
porque es la realidad.

Entierra los sueños,
y deja de llorar.