Ho dic tot... i al mateix temps no dic res...

Un relat de: desmai

Ara feia molts dies que no em posava davant d'un ordinador..tan sols per escriure sobre el que em passa o més ben dit tot el que m'ha anat passant. Pot ser que hagi perdut la pràctica? O simplement, la mandra pot més que tot plegat.
Són tants els sentiments que explicaria... que no em surten les paraules que en aquest cas haurien de ser les adequades i per por de posar les que farien més nosa que servei... prefereixo seguir donant voltes al tema en ves de buscar les adients.
Ja em perdonareu però vull i no us penseu que ho dic per dir, vull escriure sobre tot i la veritat es que no em surt res de res...potser son masses les coses que hauria d'explicar i acabaria per fer mal a algú a qui mes que tot li dec la meva fidelitat eterna...
Aquest és un escrit que pot semblar que no digui res, i la veritat és que potser si..no diu pas gaire res...però diu més del que em podia imaginar que diria.

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • és... o no és?[Ofensiu]
    kuroe | 10-10-2008 | Valoració: 9

    dilema? no, camvi. tots els dies camviem, jo avui no sóc igual que ahir i demà seré una completa desconeguda...l'amor és complex, es irreal, però tan vivíd que ens mata per dins. l'amor és odi i l'impotència de no poder odiar a aquesta persona.
    o si més no, avui opino això. ja parlarem demà, si cal.

  • Un de tants.[Ofensiu]
    jos monts | 02-08-2008

    !Uf ..quin dilema que tens.
    Has dit més de lo que volies dir.
    No sóc ningú per jutjar-te, però si crec que t'equivoques .

    Fidelitat eterna, "és un Déu?."

    vull escriure sobre tot i la veritat es que no em surt res de res... "tens que escriure sempre la veritat ?".

    Salutacions