Després de tants anys... i...

Un relat de: desmai

Com he cregut que veure't de nou...no em produiria dolor?
Com he deixat que em tornin a fer mal els teus records?
Com he viscut de nou la nostre situació, enterrada ja fa molt temps?
Com he pogut perdrem altre vegada...creient que tornaria a on ho vaig deixar?
Com puc ser tan imprevisible, després d'haver assajat la nostre trobada durant tants anys...durant tota la vida...


Com has set capaç de recordar-me un tros de la nostre història...i demanar-me que ho tornem a intentar?

Ara..ara ja es massa tard...hi he decidit, que davant el dolor ja viscut, i el que em queda per viure...escullo el que no conec...el que em farà mal més endavant...i no el que em fa mal ara...no el que ja conec...el que crema per dins...el que fa plorar...

I finalment...dic adéu al meu gran amor, el que per ell jo hagués donat la vida...el que per ell hagués fet tantes coses...i li dic adéu, per trobar el meu futur amor...

Comentaris

  • D'acord[Ofensiu]
    El follet de la son | 06-02-2008

    Reconec que m'he equivocat en el fons del missatge, i que he pecat en el moment que m'he projectat en ell. Potser deu ser per això que m'hi he sentit tan identificat, perquè m'ha torbat de tal manera que m'he fet dir el que he dit.
    Així doncs, retiro les meves paraules, que en el seu moment creia que no eren ofensives. Ara he vist que si que ho són als ulls de l'altra gent.

  • molt profund..[Ofensiu]
    unchained melody | 27-01-2008

    no conec la teva història
    però trobo una decisió molt ben donada, per molt dificil que sembli.

    i el comentari de sota meu ( em sembla), doncs aquest lloc a molts, en serveix per a desfogar-nos per a treure en fora tots els sentiments, i si a ella li va bé escriure-ho d'aquesta manera i així es desfoga doncs millor, tothom ho fa com pot i com vol ;)

  • Bufff...[Ofensiu]
    El follet de la son | 27-01-2008

    Perquè collons deu ser que hi ha gent que, tot i saber escriure perfectament bé, dominar tots els recursos gramaticals i morfològics, tenir la suficient bona imaginació com per crear bones imatges, etc., etc., etc., fa autobiografia enlloc de literatura? Perquè no poses aquestes reflexions en boca d'alguna personatge i de passada muntes un perfil de puta mare? És que no entenc aquest afany per fer conèixer les pròpies intimitats, com si tothom aquí fos amic teu! No l'entenc!