Hi ha dies que

Un relat de: Jordi Montañez
Hi ha dies que dóna gust llevar-se. I treure el cap per la finestra i veure que, malgrat els núvols, els colors van guanyant la batalla. I et poses cançons dels Jackson 5 mentre assaboreixes el cafè i llegeixes la premsa digital. I veus i llegeixes la mateixa merda de sempre, però fora, l'estiu avança imparable amb el seu exèrcit de llums, colors i somriures. No tens feina fixa, ni una casa adossada, ni vacances pagades a Cancun, ni vespres de diumenge al cinema per veure la última merda que com diria Bukowksi no és més que "milions de dòlars gastats per a crear quelcom que és pitjor que la vida real de la majoria d'éssers vius". Has tingut opcions d'escollir en aquesta vida. Potser no tot allò que volies ser (per allò de les limitacions socials i de classe) però sens dubte, has pogut escollir allò que no volies ser. I això no té preu, i això, en matins com aquest, t'omple d'una sensació de felicitat, un bri d'esperança, un besllum de vida entre tanta misèria dirigida.

Comentaris

  • Hi ha dies de tots els colors[Ofensiu]
    Marc Freixas | 29-06-2011

    I n'hi ha de punxeguts, de torts, de rectes, altres van de costat,
    però mentre encara ens en quedin de bons
    haurem de reconèixer la bona feina feta fins avui i més enllà.
    Perquè malgrat la porqueria econòmica/política fastigosa, doncs més val llevar-nos amb un somriure de punta a punta de les orelles i esdevenir ferms vers el món cruel que rodeja aquestes putes cabres que ens governen.
    Endavant Jordi,
    no aturis mai per res ni per ningú aquest teu cant poètic i musical.

  • Si tens clar...[Ofensiu]
    natasha | 24-06-2011

    ... què vols i què no les coses poden anar malament però sempre hi haurà llum; quan comencis a dubtar llavors et frenaràs... per tant... amb les idees clares i endavant!
    M'encanta!

  • Costa...[Ofensiu]
    AVERROIS | 07-06-2011 | Valoració: 10

    ...tirar endavant quan realment és difícil dirigir la teva vida per a on vols. Com dius, ja és molt que hagis aconseguit el que no volies ser, moltes persones no ho poden dir i estan enfonsades en la miséria perquè s'han deixat anar pel camí més senzill. Però hem de buscar cada raig de llum que ens doni una mica d'alegria a la vida. A vegades tan sols n'hi ha un de petit, però val tot un somriure.
    Una abraçada.