Final

Un relat de: Rogal Mar

En Roger i la seva colla d'amics es trobaven al terrat del pis on vivia la Georgina, que també es trobava amb la colla. La Georgina i en Roger eren parella. Estaven els dos agafats del braç, besant-se. En Roger aprofitava per tocar els pits d'ella. Els altres; Ferran, Josep, Núria i Susan; preparaven la taula de la Ouija. En Ferran va col·locar un got cap per avall sobre la taula. La Núria va encendre una espelma, mentres mirava, quasi bavejant, el cul del Ferran. La Susan, que era una alumne d'intercanvi, s'ho mirava amb gran temor. La Georgina li tocava el membre al Roger, m'entres que aquest, li engrapava els pits amb més força. En Ferran va avisar-los perquè paressin, farien enfadar els esperits. La Núria, que feia veure que estava espantada, es va situar a tocar d'en Ferran i aquest, li va passar una mà per la cintura.
El joc va començar quan tots van posar un dit sobre el got. La Susan, amb el seu accent anglès, va formular la primera pregunta.
-Hi ha algú?
El got va tremolar.
-Hi ha algú? -va dir en Ferran.
El got va començar a moure's per la taula, i va marcar aquesta seqüència:
A-L-F-R-E-D.
Era el nom de l'esperit. Ràpidament en Roger va saltar per preguntar, entre bes i bes de la Georgina, s'hi seria un bon cineasta.
T-E-M-P-S.
En Roger va alegrar-se tant, que va abraçar-se a la Georgina i la va tirar pel terra.
La Núria, que feia estona que preparava la pregunta, va dir -M'enamoraré d'algun noi?
Primer va marcar la F i després la paraula SÍ
Aquesta vegada el que s'alegrà va ser en Ferran, que li va fer un petó a la galta de la Núria. Els dos van mirar-se un moment i es van fer un bes apassionant, d'aquells recargolats i amb llengua. La pobre Susan estava espantada, però va voler fer una pregunta.
-Quan em moriré?
M-A-T-A-R-A-N.
La Susan va fer un xiscle i va sortir corrents per la porta que donava a les escales.
-Ara us heu passat!- va dir la Georgina-. No calia que l'espantéssiu d'aquesta manera. Va mirar cap els altres, però tots van moure el cap de dreta a esquerra.
La Núria, que estava molt animada, va fer una pregunta per saber si quan acabes tot això, aniria al llit amb el Ferran.
-Que ocorrerà d'ara en endavant?
Primer va escriure la paraula F-I-N-A-L i per acabar el got va moure's fins al conjunt que deia adéu.
Les parelles van baixar fins al pis de la Georgina. Tenien que passar la nit allà, així que varen posar-se el pijama tots quatre i van seure al sofà.
En Roger i la Georgina varen dir bona nit al Ferran i la Núria. Mentres marxaven, s'anaven traient la roba.

La Núria va mirar fixament en Ferran i va abalançar-se sobre ell. Es van besar molt fortament i varen abaixar-se la roba, tot tocant-se. En Ferran va penetrar a la Núria i ella va fer un gemec.
Al dia següent la Georgina i en Roger estaven en el llit de matrimoni. La roba estava escampada per totes bandes i la parella tot just s'estava despertant.
La Georgina, que li agradava una sèrie que feien a aquella hora, va encendre la televisió.

Cap a la nit d'avui, una noia ha estat atropellada per un autobús nocturn. La jove es deia Susan Orwell, era Britànica, però estava a Barcelona d'intercanvi. Encara desconeixem, perquè el conductor no la va veure. La seva ...

La Georgina va tancar la televisió. En Roger s'acostava, per dir-li que allò era una casualitat, quan es va desmaiar i va anar a parar, sobre els braços del Roger.
En el sofà hi havia en Ferran estirat tot nu. La Núria estava a fora, mirant el sol que sortia per l'horitzó d'edificis, fumant una cigarreta.
En Roger es va vestir i va anar a buscar la recent parella. Al trobar-se tots, van anar cap a l'habitació on estava la Georgina estirada. En Roger va explicar-los lo de la Susan. Van acordar que tot això només era una casualitat.
En Ferran que estava una mica sobtat per la informació, va decidir anar a dutxar-se.
L'aigua li queia sobre el cap i el cos. S'havia enamorat molt fortament de la Núria. Al recordar-la, li va venir el cap lo de la paraula final. No tenia cap sentit.
Mentres s'ho rumiava va passar una cosa. Va relliscar i al caure, va topar amb les rajoles. Un toll de sang barrejat amb aigua s'anava pel desguàs. La Georgina, que ja s'havia despertat, va sentir un soroll sec. Va anar cap al lavabo i allà va veure en Ferran. Va emetre un xiscle i la Núria i en Roger van anar corrents cap al crit. Un cop allà, van veure també el Ferran estirat ple de sang.

Un cop a l'hospital, els metge que portava l'operació va donar una mala notícia i una de bona.
L'operació havia estat un èxit, el fet que l'ambulància hagués arribat tan ràpid, havia fet que sobrevisqués.
La dolenta era...
-El seu amic, al FINAL, no podrà caminar. Ja sé que els hi he dit, que el cop no semblava que afectes als músculs motrius, però, li hem fet les proves de reacció i les seves cames no reaccionen, em sap molt de greu.

Després de la mala noticia, un policia els va fer acompanyar a comissaria.
Va demanar-los tot lo que havia passat amb la Susan. Van explicar-ho tot, inclòs la Ouija.

Els dies varen anar passant. Lo que feien era anar a visitar en Ferran. La Núria encara estava enamorada del Ferran, quan aquest li va proposar fer-se una prova d'embaràs. La Núria va regirar per la bossa i la va treure, l'havia comprat el dia següent del desastre. Va anar un moment al lavabo i sé la va fer. Li va sortir positiu.
Al FINAL, estava embarassada.
La Georgina feia dies que no es trobava bé. Després de lo del Ferran, s'havia sumit en un estat d'angoixa. Com que li feia por morir, lo que va fer, va ser, tornar a jugar a la Ouija. En Roger va anar a veure la Georgina com feia sovint. Se la va trobar al terrat morta al costat de la Ouija. S'havia tallat les venes. Va ser el FINAL més tràgic que podria haver-li passat. Una persona tan jove. També va ser el FINAL de la relació entre el Roger i la Georgina. Al seu enterrament van anar-hi tots el familiars i també la colla d'amics. La Núria i en Ferran estaven molt enamorats. Havia sentit parlar al Ferran de casar-se i tot. En Roger estava molt trist que tot allò hagués passat.

Els anys varen anar passant. En Ferran i la Núria es van casar i en Roger sortia amb una noia, que havia conegut en un càsting d'una pel·lícula seva. Un bon dia va llegir una notícia: una noia que s'havia suïcidat per culpa de la Ouija. Va pensar que podria fer una pel·licula sobre això per conscienciar a la gent, que aquest joc pot ser mortal. Basant-se en lo que l'hi havia passat i amb altres casos, va fer una pel·lícula, que el va catapultar cap a la fama.

FINAL





Comentaris

  • Final[Ofensiu]
    Bolet | 28-02-2007 | Valoració: 8

    Curiós que tothom digui que la Ouija és tan perillosa i en canvi ningú no cregui en esperits. El relat és força bo, llàstima que no intentis evitar aquest "lo", t'animo a què ho facis.

l´Autor

Foto de perfil de Rogal Mar

Rogal Mar

31 Relats

59 Comentaris

28711 Lectures

Valoració de l'autor: 9.42

Biografia:
El meu cor batega, la meva mà tremola. Puc fer una cosa, ESCRIURE.

Dóna'm un teclat
i t'escriuré un relat.
(Rogal Mar)