ets al meu costat?

Un relat de: laia

Somio amb el color dels teus ulls, i després pel matí, quan em llevo m'haig de posar ulleres de sol per què m'enlluerno, quan esmorzo penso que tu no deus estar gaire ben alimentat per què cada dia estàs més prim, i tinc ganes de tallar per la meitat l'entrepà de pernil salat i compartir-lo amb tu, quan baixo per les escales imagino que em caic rodolant i em foto un cop de cap contra el portal però de cop algú que veig pel contrallum, alt amb un pentinat estrafolari, barbut, amb cames llargues, i mans amples, obra la porta i em rescata: merda, és el carter, i a més a més no em porta cap carta d'amor.

Comentaris

  • Si " el teu parent" brilla per la seva absensia, el carter, per un " apanyo " no està malament, (no cal que porti cap carta )ja li escriuràs tu.
    Has vist " El cartero llama dos veces " ?, guau !!. ( jejejejej)
    Un petonet.

  • hola laia![Ofensiu]
    Tiamat | 10-08-2005

    m'he estat llegint els teus sis últims relats i poemes, val a dir que m'agraden força, són breus i no els hi cal ser més llargs.

    ara com ara no sé gaire què més afegir.. (i no és pas amb intenció de fer un comentari breu que no li calgui ser més llarg :P ..)

    En fi, si et sóc sincera, te'ls anava llegint amb ordre (invers, del més nou cap als més antics, val a dir que tens un estil que enganxa i com que són curts, els vas llegint seguits), però m'he aturat a aquest perquè el següent (espero que t'agradi llegir), en comparació, ja era més llarg.. però la veritat, és que me'ls vull continuar llegint, així que tingui temps.


    au doncs, abraçades!


    Tiamat

  • no ho recordo[Ofensiu]
    laia | 07-04-2005

    em penso que no, per què encara que viatji molt en tren, em penso que no vaig donar cap poema a ningú... però la imatge i la sirtuació que et donguin un poema és molt maca, és a dir, que et guardis aquest record, i espero que trobis aquesta laia misteriosa que et va escriure el poema, petons i bon viatge també!

  • PREGUNTA[Ofensiu]
    sesentaiytres | 06-04-2005 | Valoració: 9

    Oye, una pregunta breve: hace algunos lunes, en un tren, Laia escribió un poema y me lo entregó. Serás tú por casualidad la misma Laia?
    Et deixo la meva adereça i bon viatge!

    ladelmartes@hotmail.com

l´Autor

Foto de perfil de laia

laia

41 Relats

133 Comentaris

56134 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
Sols diré pena,
soledat, fracàs. Mira'm!
Em demanàveu
que digués alegria.
Si ho voleu, me la invente.


"estams de pols"

vicent andrés estellés