Estimat amic virtual

Un relat de: TITÀNIA

Et vaig trobar una nit de dissabte, d'aquelles en què jo també prefereixo llegir i escriure, que sortir a veure el de sempre. Navegant pel ciber-espai em vaig topar amb els teus escrits plens d'una sincera sensibilitat i d'una sensible sinceritat, característiques que no abunden en l'actualitat i menys en el sexe masculí. Sentia totes i cadascuna de les teves paraules, com si m'anessin llegint el pensament. Les teves reflexions em descobrien a una persona solitària, marcada per la vida, però que malgrat tot seguia lluitant, perquè com tu saps molt bé la vida és una lluita constant, que no hem de deixar que ens guanyi.

Els teus escrits em van fascinar des de la primera paraula fins a l'última, em feien sentir com si estigués compartint la meva vida amb algú que no coneixia, però, que m'entenia molt millor que qualsevol de més propera. Compartia totes i cadascuna de les teves ferides com si fossin meves i les cicatrius que ens deixaren.

Ara sempre que puc obro el meu ordinador, entro al meu bloc i busco el teu enllaç per saber com estàs, i compartir les coses dolentes i a vegades alguna de bona, que ens porta la vida (aquest camí sense sentit que hem de recórrer). I potser el dia menys pensat, sense fer massa soroll ens trobem sota una estrella, amb els nostres escrits, la teva música i les meves pintures.

Comentaris

  • Sense un amic/ga...[Ofensiu]
    onatge | 01-01-2008 | Valoració: 10

    Benvolguda TITÀNIA gairebé seria impossible viure sense una amiga amic ni que sigui virtual, ja que darrere de la pantalla hi ha el cor d'una persona que batega, una persona que respira, que plora, que somriu, que sospira, que somia, i es produeix una abraçada de companyia díficil d'explicar...

    una abraçada. onatge.

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82191 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!