EN AQUESTA OCASIÓ ELS INNOCENTS SERAN ABANS DE NADAL.

Un relat de: Antonio Mora Vergés
Clemens Schell contrastava les ultimes dades publicades de la incidència de la Covid. 19 al REINO DE ESPAÑA

Desde que comenzó la pandemia 364.900 personas se han contagiado y 12.473 han fallecido en los hospitales madrileños. A esta cifra de decesos hay que añadir 4.957 personas fallecidas en centros sociosanitarios, 1.149 en domicilios y 30 en otros lugares por lo que la cifra total de decesos se eleva a 18.609.

https://www.rtve.es/noticias/20201206/coronavirus-espana-madrid-vacunas-confinamiento-fallecidos-ultimas-noticias-hoy-directo/2057740.shtml

Les dades de Madrid NO SON FIABLES el 5 noviembre, 2020 es titulars fa feien esment a qie s’havia superat la xifra de 18.000 victimes

https://gacetinmadrid.com/2020/11/05/madrid-supera-los-18-000-fallecidos-por-coronavirus-desde-el-inicio-de-la-pandemia-segun-sanidad-mortuoria/

Catalunya, la cifra de fallecidos total se sitúa en 16.152.

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20201206/coronavirus-catalunya-ultima-hora-casos-7949013

A la cultura religiosa cristiana s’explica que el rei Herodes va ordenar matar tots els nens de menys de dos anys per desfer-se de Jesús, aquesta història bíblica, sembla que inspirava les propostes genocides que han escandalitzat a Europa i el món, i que al REINO DE ESPAÑA son considerades una mostra de la “llibertat d’expressió”

S’han consolidat dos grups clarament diferenciats “ els armats” que tenen “barra lliure” de moment per a dir que el vulguin ; esperem que no per a fer-ho, oi?. I els “ desarmats”, que han de mesurar les paraules, malgrat que TOTS ELS SEUS DRETS, a la vida, a la salut, al treball, a la vivenda, a l’educació,..., estan “suspesos temporalment”.

Clemens Schell, s’havia anat apartant dels “aparells religiosos”, això però, no li impedia demanar a l’Altíssim, que atures la sindèmia , que evites el genocidi, i que fes caure el seu càstig sobre els responsables d’una i altra cosa.

Comentaris

  • Sobrants[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 08-12-2020 | Valoració: 10

    Talment sembla que els morts facin nosa. I és trist dir-ho, però encara és més trist constatar-ho. Només es parla de xifres i percentatges. I cal reivindicar que som aquí, joves o grans, sobretot cal clamar per la presència de la gent gran. Una forta abraçada, Antoni.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6907 Relats

1200 Comentaris

5407550 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com