Ella en resum

Un relat de: ernestina

És especial, ella. S´aixeca d´hora. Engega la ràdio, la companyia del transistor esdevé quasi imprescindible, sobretot quan és tant d´hora. El silenci la deprimeix enormement, necessita aquell trasto, es deprimeix enormement, ja us ho he dit.
És molt metòdica, i si ho voleu, un pèl maniàtica: A les 07.15 ha d´haver fet caca.
No més tard de les 07.15. Caca i haver-se eixugat, el procés sencer. Són les normes, el costum; si no és així, el dia serà un desastre, farà tard a tot arreu, no sortirà de casa amb prou empenta, quelcom defectuós i negatiu l´haurà enutjat terriblement. Ella és així. Ja us he dit que és especial. Per anar a treballar utilitza una moto. Li va vendre un antic novio - van quedar com a amics, ell fa de comptable, guanya bé -. A l´hivern es munta a la moto i es col·loca uns guants negres que li van regalar en una cerveseria - una promoció - i una bufanda de llana que ha portat durant més de sis anys i que no pensa canviar per res del món. Dissabte a la nit soparà amb uns amics de la feina, trigarà més que la resta en decidir què demana de segon, això sempre li costa força. L'endemà es llevarà sola. Potser s´haurà masturbat abans d´adormir-se. És una noia que conec, té un nom i dos cognoms.


Comentaris

  • He llegit...[Ofensiu]
    rnbonet | 14-02-2005 | Valoració: 8

    ..."Love story", "Metre", i aquest...
    En principi, els relats enganxen: presentació i nus -per ser clàssic en la nomenclatura- funcionen a la perfecció...; la utilització de l'idioma és molt acceptable pel que fa a la seqüencia narrativa... Però al desenllaç... m'he quedat penjant d'un filferro a mig trencar, a una vertical enorme... enorme...