El poema de la nostàlgia

Un relat de: Libertas

Vaig veure't partir.

T'escoltava plorar cada nit en els meus somnis.

Jo era tan jove...

Potser no t'hauries d´haver recolzat tan poc en mi...

Mai vas pensar ni en nosaltres, ni en ningú altre;

I sols veies el teu, de dolor.

I ara ploro en la por de la nit,

Amb la mateixa maleïda tristor.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer