El meu petit amagatall

Un relat de: Ombra

Em mira amb crueltat i em fa plorar de solitud. Sóc la nena dels somnis perduts i els vull trobar tots en qualsevol amagatall. Un com aquest. Perfecte i eteri. On la pluja m'acaroni les galtes, on pugui ser jo mateixa i no la dona dels altres, la dona sense veu ni cos ni silenci.
Vull trobar el tros que em correspon de paradís, d'amagatall, de forat en el centre del laberint i retrobar el silenci i les paraules que em faran tornar a renéixer.

Comentaris

  • Quina compresió![Ofensiu]
    Arbequina | 28-06-2006

    I ho dic afalagadorament. Has comprimit en poques frases algo tan complicat com les esperançes que algú ha posat en tu, el trencament d'aquestes i la fugida tan desitjada...
    A mi em passa el mateix. De fet, segur que tothom es vol rebel·lar contra l'opinió que mereixen als altres, sobretot l'opinió no del que ets sinó del que has de ser. Desdoble el teu jo ja desdoblat. I busques l'unic lloc que no et jutja, el teu petit amagatall.
    Per mi, tu ho has expressat molt bé.
    Espero no haver errat la interpretació, sino, tan me fa. Ja saps una altra interpretació a que es presta el teu relat.

    Una abraçada i fins aviat.

    Arbequina.

  • potser...[Ofensiu]
    Capdelin | 13-05-2006 | Valoració: 10

    aquest amagatall és en la ment, allí on de vegades ens jutgem i no ens estimem prou... allí no hi ha miralls ni pesen les opinions dels altres... allí on només som una idea pròpia i no dels altres... però, en compte! cal distingir entre ser una idea en la nostra ment i la nostra ment en una idea, això s'anomena obsessió, caca, mortal! je je
    El teu relat em sona a un poema en prosa, breu, però profund.
    ptons i una abraçada.

  • Yuna | 12-05-2006 | Valoració: 8

    un crit de llibertat. Curt però cada paraula està plena de molta força, segur que trobes el que busques, allà on menys t'ho esperis !!

    Petonets i benvinguda!

    Yuna

l´Autor

Foto de perfil de Ombra

Ombra

4 Relats

7 Comentaris

4727 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Visc en un bonic barri de Barcelona. Tinc 27 anys i he escrit molts contes que gairebé mai no he ensenyat a ningú. Potser ara ho faci. Un parell de vegades han llegit un conte i un poema meus per la ràdio. Vaig escriure un parell de cartes a Pep Albanell i em va contestar amb dos cartes manuscrites molt encoratgadores i personals. Res més. Potser ja toca que faci quelcom diferent, no?