L'altre costat del mirall

Un relat de: Ombra

Fa fred. Duc tant temps aquí dintre, i no obstant això, no puc acostumar-me a aquest helor intens, tan blau. Em miro en la polida superfície del meu tancament i somric. Allí està ella, com sempre, arreglant-se, admirant-se. Es toca aquests pits blancs i durs que no coneixen la silicona i sí les mans expertes d'alguns amants ocasionals. Admiradors que no saben mirar-la com jo la miro.
Jo, que la contemplo vestida i nua, que la devoro amb la meva mirada, que me la bec amb l'ànima. Jo sí l'amo. Per com es mou, com respira...Ai, sento l'impuls de tocar-la,de trencar aquestes cadenes i sortir a la recerca de la seva boca. Però no puc. Avui s'està posant tan maca... Encara que no sé perquè l'amo tant si és estúpida i freda, despidada i trista. No sé perquè l'amo tant si l'odi, si vull traspassar aquesta paret de gel que em separa d'ella i escanyar-la amb les meves pròpies mans. Ella que es mou amb tanta gràcia, ella que pot respirar a l'altre costat de la meva paret, a l'altre costat del mirall... Ella que sóc jo. Jo, la seva imatge presonera, jo la seva primera víctima que la segueixo obsessionada per tots els miralls, per cada aparador en el que es vessa amb la seva bellesa...Jo vull els seus aires i respirar el que ella té en el meu lloc. Jo, la imatge de l'altre costat he rebut la seva mirada i em sé estimada. Ella només m'estima a mi. Som una sola cosa. Un únic èsser. Però la meva estimada no coneix l'altre costat del mirall. Això és tan fred i desolador sense ella a prop...Vull que vingui amb mi, que s'abraci a mi a l'altre costat del mirall. Sí, aniré a buscar-la de matinada, quan torni sola i borratxa com cada dissabte. De matinada la lluna serà l'únic testimoni de la nostra unió... Sortiré del meu tancament i l'abraçaré amb força, les meves mans envoltaran el seu coll i mentre mor, mentre els seus ulls blaus s'ennuvolen, jo l'atrauré cap al meu costat , al meu regne, la meva presó, i juntes finalment, serem una sola cosa. Aquí, a l'altre costat del mirall.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Ombra

Ombra

4 Relats

7 Comentaris

4709 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Visc en un bonic barri de Barcelona. Tinc 27 anys i he escrit molts contes que gairebé mai no he ensenyat a ningú. Potser ara ho faci. Un parell de vegades han llegit un conte i un poema meus per la ràdio. Vaig escriure un parell de cartes a Pep Albanell i em va contestar amb dos cartes manuscrites molt encoratgadores i personals. Res més. Potser ja toca que faci quelcom diferent, no?