El blat de la soledat

Un relat de: Baiasca

Són dos quarts de deu de la nit i busco dins meu que escriure, quina idea plasmar sobre aquest paper. La música celta m'acompanya. El meu germà petit fa soroll a l'habitació del costat.
La ment, se me'n va cap una altra banda. M'adormo.
Somio.

Em trobo en un camp de blat, sec, alt i pansit. Miro al meu voltant. Blat. Miro amunt. Cel. Només blat i cel. Començo a caminar endavant. Accelero, cada cop vaig més ràpid.

Estic fugint. Però, de què? Estic completament sola! Sola. Sola en un camp de blat mort i sota un cel sense vida. Corro sense parar, més i més ràpid. Tiro la vista enrere, només blat. Torno a mirar endavant i apareix una casa del no-res. Corro encara més ràpid cap a ella.

Pico a la porta, que s'obre sola i grinyola dient "No demanis permís. Entra. És casa teva" Entro, i em trobo els meus amics que em saluden i m'abracen, alguns ploren. Diuen que he tardat massa a travessar el blat, a deixar la soledat enrere. No estic sola. Em sento molt bé. Xerrem, mengem, ballem, cantem. Tinc companyia.

Llavors em desperto. Per fi després de molt de temps em sento acompanyada. El meu germà em porta el telèfon. És la Carmen. Diu que d'aquí a vint minuts estan aquí. Anirem a donar un volt. Davant de casa meva hi ha un camp de blat, ufanós, espigat, alt i fort. Els explicaré el meu somni. He aconseguit deixar la soledat!!

13-10-02

Comentaris

  • El blat de la soledat[Ofensiu]
    white_wolf | 30-01-2005 | Valoració: 9

    És interessant veure q hi ha persones q dediquen relats als seus amics, això demostra la molta estima que se'ls té.
    Està molt bé aquest relat és senzill i descrius tot el que s'espera.

    Crítica:
    El camp de blat podria representar algún entrebanc de la teva vida, quelcom pel q necessites l'ajut dels teus amics. podries definir-ho una mica més. :)
    M'ha agradat la teva redacció.
    Segueix escrivint. Una abraçada!!!

    White_wolf

  • Molt bonic[Ofensiu]
    Linkinpark | 05-01-2005 | Valoració: 9

    és estrrany, però molt original. Pareix q vullguis dir que no estem sols, q sempre tidrem algu al costat, els amics, mol´t bonic. He fet bé fent cas a un amic que m'havia recomanat que et llegís!!

l´Autor

Foto de perfil de Baiasca

Baiasca

84 Relats

202 Comentaris

97276 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
La vida son casualitats i oportunitats que has d'agafar al vol.

Igual que les inspiracions.

Ja fa temps que intento atrapar-les totes.

Casualitats, oportunitats i inspiracions.

Totes son filles d'una mateixa cosa.

La Vida. I l'Amor.

http://yasminacapo.blogspot.com