Doble de tot

Un relat de: La Becada
En Jordi, home petit i rodanxó, administratiu en una gran empresa desde fa 30 anys, sempre ha estat un bon treballador, agradable amb tothom, simpàtic, educat, amic dels seus amics, durant els seus 30 anys de vida laboral mai l’havien vist emprenyat fins el dia que va rebre aquella carta del servei mèdic de l’empresa.

Sí, aquell dia es va emprenyar i se’n va anar al bar de la cantonada. Va saludar a tothom i va demanar una “doble de tot” com feia cada divendres. Ja el coneixien i sabien que amb aquest nom li havien de portar, dues cerveses, una d’entrada, sense fer-lo esperar, molt fresca, que se la veuria en un tres i no res. La segona, li portarien juntament amb el seu plat estrella: Una hamburguesa talla XL amb dobla ració de formatge, dobla de seva i de patates.

Quan va tenir el plat al davant, el va ruixar amb una pluja intensa de quètchup i maionesa, i s’ho va anar menjant sense poder treure’s la carta del cap. Li feien saber que tenia el doble de colesterol, el doble de sucre, i potser el doble de tot, no habia arribat al final.
Es va dir a ell mateix:
—dilluns començaré el règim!

Comentaris

  • Proposits[Ofensiu]
    Prou bé | 18-01-2022

    Un bon acomiadament (?) Amb el propòsit que potser haurà de renovar cada divendres!
    Bon relat, ben escrit que transmet molt bé la dificultat per acceptar la realitat quan ens colpeja.
    Sort
    Amb total cordialitat

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, entra a concurs.


    Gràcies per participar.


    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de La Becada

La Becada

5 Relats

13 Comentaris

1267 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33