dilluns calurós, la coherència i la poesia

Un relat de: silvia_peratallada

Units per sang, per la coherència o la poesia
sincerant el que més costa
entre canyes, clares i aigues fredes
feia temps que no hi estàvem, tots tres
això ho hem de repetir
n'hi ha que s'han d'endreçar la vida
altres la realitat
altres deixar enrere murs interns
per poder estimar
una donant la força i la vida
altres el somriure
i altres l'alegria
coktail de fum i de presència viva
la lluita a la ment, i al cor, sobretot
vivint l'avui, filosofant
creure o no, en l'astrologia
al cap i a la fi, l'important és ara
deixar la ment en blanc i que algú ho escolti
compartir el silencis
d'un dilluns calurós
en un raconet del nostre món.

Comentaris

  • des del matí[Ofensiu]
    leitmotiv | 26-10-2009 | Valoració: 9

    És deliciós.

  • Moltes gràcies...[Ofensiu]
    Romy Ros | 03-09-2009

    per la teva espera i paciència. Estic incubant nous relats que aviat penjaré, mentres això passa estic de vacances i llegint-vos aprenc a ser pacient i a deixar que la inspiració flueixi de nou. M'ha agradat el teu relat calurós i ple d'estiu amb canyes i clares incloses...Endavant i força!

  • Volem musicar un poema teu[Ofensiu]
    Joaquim Roqué Paret | 31-08-2009 | Valoració: 10

    Hola, sóc en Joaquim del grup HOMENOTS,

    Ens agradaria poder contactar amb tu si ets l'autora del poema 'Sense Fugir' publicat a la web http://estimaencatala.lateneu.org/poemes.php?fer=detall&id=202

    Perquè ens agrada i no voldríem donar-li difusió i fer-ho sense el teu consentiment, tot i que ja tenim la música feta.

    Si no hi estessis d'acord, la cançó quedarà només per nosaltres.

    Hem llegit coses teves i ens agrada com escrius i expresses,

    Pots conèixer la nostra música i les nostres lletres al nostre myspace.

    Una abraçada,

    Fins aviat,

    --
    Joaquim Roqué
    HOMENOTS
    www.myspace.com/HOMENOTS
    El meu telèfon és el 656325582

l´Autor

Foto de perfil de silvia_peratallada

silvia_peratallada

507 Relats

1383 Comentaris

580974 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Crida ben fort
dona lletres,
versos i acords.
Dona'm aire,
dona'm petons,
dona'm el roig,
vull foc al cos.
Dona'm un somriure
i un parell d'il·lusions,
només una mirada
lliure de malsons.

Dona'm alegries
dona'm un mesclat,
un mai de maria
i una tarda al teu costat.

http://silvianimfa.blogspot.com/

silvianimfa@gmail.com