Dies iguals

Un relat de: TITÀNIA

Hi ha dies en que t'identifiques amb la dita 'sense pena, ni glòria', notes que la vida va passant sense que res canvii, esdevenint una successió de petites monotonies; obrir els ulls amb l'horrorós soroll del despertador, buscar les forces per aixecar-te i anar a treballar amb alguna cosa que no té res a veure amb el que voldries fer i en la que t'hi hauràs d'estar més hores de les que et pertoquen sense cap compensació. Anar a comprar, al gimnàs, intentar quedar amb algú per evitar que la teva vida social desaparegui i arribar a casa esgotada per un dia buit, sense cap diferència amb l'anterior. El millor moment és el que per fi et poses al llit desitjant adormir-te, per estar unes hores sense pensar, sense sentir i sense recordar que hi havia una època en que cada dia era diferent.

Comentaris

  • Curios[Ofensiu]
    paparola | 29-03-2008 | Valoració: 10

    Saps? aquesta expressió sense pena ni gloria, ha format al meu vocabulari durant un temps...i encara algun dia em surt dels llavis.
    Malgrat jo si vaig a una feina que m'encanta.
    Però de vegades t'agradaria que els teus dies tinguessin alti-baixos com temps passats, dies en que et senties plena, dies que no t'haguessis aixecat del llit per fustracions de las propies vivencies...
    Però es curios jo quasi be tolero pitjor...aquest dies que no tens motius per estar malament, però tampoc tens motius sentirte plena.
    Aquests son els meus dies sense pena ni gloria.
    Be jo sempre penso, que aixó es temporal...oi?
    Una abraçada.

  • monotonia... rutina... tot és igual[Ofensiu]
    llamp! | 28-03-2008

    Durant algunes etapes de la meva vida he sentit aquesta sensació. Sona el despertador i au, vinga! tornar a posar-thi. A la nit, no queda temps per res més... vés a dormir.

    La rutina ens ajuda a la gent a ser més regulars i no tenir desgavells emocionals. A mí m'ha passat que després de patir emocions fortes, m'ha costat dormir i el dia següent ha sigut fatal.

    En canvi, la monotonia, és aburrida de per sí. Sentir una veu monòtona, un soroll monòton o viure amb monotonia representa un cansament important.

    M'en vaig per les branques, ja veig. Vinga, Titània, a reveure.

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82347 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!