Desitjos

Un relat de: TITÀNIA

Voldria llevar-me i veure el mar, voldria obrir la finestra i respirar, voldria una vida més tranquila i menys caòtica, voldria que el somriure no m'abandonés, voldria aprofitar el moment i no espatllar-lo amb el record del passat, voldria contemplar la vida; el vol d'un ocell, la força de les ones xocant amb les roques, la remor dels arbres amb el vent, una pintura, una fotografia, una parella d'enamorats. Voldria tenir menys quantitat i més qualitat, voldria recuperar la il.lusió, voldria llegir més, voldria veure el món amb els ulls d'un infant, voldria tornar a veure el meu avi, voldria tenir una oportunitat i aprofitar-la, voldria deixar de pensar però no d'imaginar, voldria ser en un altre lloc, voldria una paraula amable, voldria ballar, voldria oblidar, voldria que no m'enganyessin, voldria tornar a començar, voldria fer-ho bé, voldria una sorpresa, voldria deixar de buscar...voldria tantes coses que no sé per on començar!

Comentaris

  • Voldria tantes coses[Ofensiu]
    llamp! | 16-05-2007 | Valoració: 9

    Tornem-hi, després de llegir "sentiments contradictòris" he alucinat veient aket escrit breu, però morfològicament molt semblant a l'anterior. Està clar que has triat el camí del minimalisme, almenys, pel què he vist fins ara. Seguiré llegint-te, però trankilament, OK?

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82425 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!