Desitjada

Un relat de: AVERROIS

Ja quan vaig seure al cotxe per anar a treballar la vaig recordar, la nit anterior no l'havia pogut tenir, la feina i el cansament van fer que no la pogués acaronar, però quan tornés després de treballar aniria directament a veure-la. L'embús de cotxes per la via em feia posar neguitós, no me la podia treure del cap, les mans em suaven i el cor m'anava més de pressa. Al passar per la Meridiana un rètol de publicitat em va recordar altre cop que m'estava esperant a casa meva.
El matí a la feina qualsevol cosa em feia despistar i mirar el rellotge per saber quantes hores em quedaven per plegar, els minuts passaven lents i ja no diguem les hores. El meu desig augmentava a cada moment i ja m'imaginava quan la podria agafar i acaronar. El plaer em recorreria tot el cos i la felicitat seria complerta, mentre miraria el cel estrellat al seu costat.
Al arribar l'hora vaig sortir tot el de pressa que vaig poder, com es natural els semàfors i els cotxes estaven retardant el que havia desitjat tot el dia, els minuts passaven i per mi era insuportable aquella espera. Després de una hora i cinc minuts escassos vaig poder deixar el cotxe al aparcament de casa. Mentre pujava pel ascensor vaig desconnectar el mòbil, no volia que m'espatllessin aquell moment. Vaig entrar a casa, sense dir res la vaig agafar i la vaig portar a la terrassa, vaig seure, i per fi mirant els estels, em vaig poder beure la cervesa alemanya que havia comprat el dia abans.

Comentaris

  • jajaja[Ofensiu]
    kispar fidu | 11-04-2006

    dubtava en quin seria "l'objecte" que desencadenaria el teu relat!

    ... i no m'esperava una cerveza! (pensava potser en xocolata (sol sortir sovint...) o, al parlar tant de la nit i les estrelles, fins i tot en un telescopi (tot i que no és femení...)

    apa, que vagi bé!
    ens veiem,
    Gemm@

  • He, he, he...[Ofensiu]
    Llibre | 11-08-2005

    Es veia venir... Sí: es veia venir que ens preparaves un final sorpresa, perquè anava tot tan encaminat, estava tot tan clar... que no podia ser.

    Però genial, noi! Un gir bo i divertit.

    T'he de confessar que m'has fet sentir el neguit i l'ansietat del desig... i que ara mateix vaig a prendre'm una bona cerveseta ben fresca (no serà alemanya, però fa el fet).

    Fins la propera,

    LLIBRE

  • Ai senyor![Ofensiu]
    Ze Pequeño | 11-08-2005

    A l'estiu, amb la calor que fa, entenc el desig que aquesta rossa alemanya desperta al protagonista!!

    Un sentit de l'humor excel·lent. Et felicito. Mantens bé el misteri, apuntant.ho tot a que una xicota l'espera a casa, fins que al final ho descobreixes.

    Enhorabona. Una abraçada.

    Salz.

  • Que cabron![Ofensiu]
    -Nin- | 11-08-2005 | Valoració: 8

    Tioo! T'has quedat amb mi! jejeje

  • bona molt bona[Ofensiu]
    apendreaplorar | 10-08-2005 | Valoració: 8

    es un relat divertit, ki espera k sigui ella la que el fa despacientar, la veritat es que a mi no m'agrada la cervesa, però sempre veig al meu pare quant arriba a casa despres de treballar i el primer que fa és anar a la nevera a buscar-la, juraria que tenen una historia.
    m'agrada i salut.

l´Autor

Foto de perfil de AVERROIS

AVERROIS

405 Relats

932 Comentaris

371649 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Vaig néixer a Manresa un fred Gener de fa uns quants anys i com va escriure el poeta:

Tots els records plegats
són una gota d'aigua
dins una mar immensa.
I el violí que no se sent
deu plorar alguna mort
que jo no sé.

Què la vida us sigui lleu!