Descripció d'una persona: El meu home ideal.

Un relat de: mistika

Aquesta descripció no serà de les típiques, les que mostren una persona real, un noi humà. Jo vull descriure com seria l'home perfecte, ideal, platònic, potser?
Físicament és clar que seria de l'estil del Brad Pitt: ulls blaus com el mar a la primavera, blaus com el cel serè. Cabells color d'or, rossos com el blat de moro. Orelles d'una mida normal. Els flocs no gaire tupits. Els llavis perfectes, ni molt gruixuts, ni molt prims. Barbeta petita, rodoneta, però no molt. Baixant pel coll i fins arribar a les espatlles amples i musculades, però sense ser exegerat. L'esquena seguint el mateix tarannà que les espatlles. Els pectorals marcats. Les cames fortes, bessons de futbolista. És a dir, un xicot ben plantat.
De caràcter i personalitat: amable, senzill, carinyós, romantic, que et fa riure, detallista, sim
pàtic, bona persona, assenyat,... i infinitat de adjectius d'aquest tipus.
Un home aixì pot ser possible?
Potser dintre uns anys quan sigui permès manipular la genètica i fer els fills a gust dels pares, això serà possible, però de moment ens em de conformar amb que hi ha.

Comentaris

  • Jo crec...[Ofensiu]
    Shu Hua | 06-12-2004 | Valoració: 9

    ... que l'home ideal és aquell que t'ajuda a fer realitat els teus somnis. No et conformis mai amb menys. Ni perdis temps buscant-lo guapo o ric o llest. Hi ha persones que t'escolten i t'entenen, i que tenen els mateixos deliris. Amb un home així podràs fer totes les bogeries que tenies pensades i que,sola, no t'atrevies. Que no existeix? Busca'l.
    Quant això que s0assembla a un altre text... res no és nou en aquest món i ningú no escrivim res original. Vull dir que qualsevol cosa sobre la que vulguis escriure, segur que ja està escrita. Pèrò cadasscú li dóna una opinió pròpia.

  • La veritat[Ofensiu]
    Linkinpark | 10-11-2004 | Valoració: 7

    no m'ha agradat molt. I com diu Miquel té un parescut a Noia busca noi. El relat pot ser li falta un poc d'humor.

  • Has llegit...[Ofensiu]

    Has llegit Noia busca noia de la Tiamat ?