DELIRIS DE GRANDESA

Un relat de: Materile

DELIRIS DE GRANDESA

Bon dia a tots i totes!

Avui m'he llevat cansada i amb l'esperança que el dia em seria més lleu. M'he passat la nit tossin i el pit i la gola em fan mal, però el mal més gran ha estat llegir al diari que la ministra de Foment té deliris de grandesa!!

Hi ha una crisi de cavall mundial o semi mundial, ens ho estem passant “d’infern” (dic això per no dir una altra cosa); cada dia ens imposen més retallades i ja no ens queda roba per la “faldilla” (és una metàfora). Fa 15 dies que només llegeixo desgràcies amb els trens: avaries, xocs, descarrilaments... La xarxa de trens de rodalies que tenim és suïcida. Pujar al tren és com jugar a la ruleta russa: no saps si arribaràs a la feina ni si arribaràs a casa. Fa molts anys que fallen els diners pel seu manteniment, i moltes altres coses, i en lloc de solucionar un problema tan vital, fins i tot per l'economia, Ana Pastor surt amb l'estirabot de recuperar el túnel de Pirineu, una obra que la mateixa UE va refusar perquè no seria rendible. A més, és una obra faraònica.

La ministra de Foment va reconèixer un deute amb rodalies: com i quan el pensa pagar si només pensa en grandeses pagant els catalans? Ja es veu qui és solidari i qui no, ja es veu qui viu dels diners dels altres, ja es veu qui enganxa la llufa dels sants innocents als catalans... Pensin una mica: els catalans tirem del carro mentre el Govern central va assegut.

Maria Teresa Galan

Comentaris

  • gràcies de nou maria teresa...[Ofensiu]
    joandemataro | 11-03-2012 | Valoració: 10

    per llegir els meus escrits,
    el meu últim relat parla de l'odi i com bé dius aquest no duu enlloc... com tampoc ens duran enlloc aquests polítics eixalabrats que estan acabant d'enfonsar-ho tot

    una abraçada
    joan

  • Malbaratament de recursos[Ofensiu]
    Unaquimera | 05-03-2012

    Saps que he pensat, mentre llegia la teva reflexió al voltant de les declaracions sobre la voluntat d’emprendre una obra faraònica? que és molt fàcil dilapidar quan els diners són públics, és a dir, quan “paguen” els altres!

    Deixant de banda el motiu concret de la teva crítica, resulta evident per a qualsevol persona que tot sovint, llegint la premsa o escoltant les notícies a la televisió, és fàcil sentir-se indignat, enutjat, dolgut.
    El sentiment és molt diferent del que s’experimenta en assabentar-se d’una catàstrofe natural o un accident, ja que neix en veure que tracten al públic d’ignorant i que es limiten a utilitzar el contribuent com a font econòmica, sense capacitat crítica ni sentit comú davant el malbaratament de recursos.
    En fi, deixem el tema per avui...

    Parlant d’una altra cosa, espero que la grip i les seves seqüeles hagin quedat superades i et tornis a trobar bé: aviat sortirem de l’hivern!

    I parlant de relats: em sembla que encara tinc de teus per comentar, així que repassaré la llista dels teus títols, per veure quin tinc per descobrir.
    Respecte als meus, com que ja has llegit “Gotes d’aigua dolça” i “Estimada criatura”, crec que pots completar-ho amb Presonera dels somnis, que d’alguna manera formen una trilogia temàtica.

    I sense enrotllar-me més, t’envio una abraçada plena de bons desitjos,
    Unaquimera

  • doncs li agraeixo a la ministra...[Ofensiu]
    joandemataro | 16-02-2012 | Valoració: 10

    que digui això perquè provoca indignació a Catalunya, a veure si se'ns omple el pap, en massa, d'una vegada per totes i exigim als polítics catalans que facin el pas per la independència d'aquesta Espanya cadacuda !!!

    una abraçada mariateresa, i no prenguis mala sang!!

    joan

Valoració mitja: 10