cosa de tres

Un relat de: ophebus

La Mar i en Marc són una parella que fa pocs anys que viuen junts. El Marc acaba de fer els trenta i la Mar en té tot just vint-i-quatre. Abans de viure a Barcelona, havien estat sortint força anys al seu poble, vivint cadascú amb els pares. El Marc fa una temporada que nota la Mar una un bon motiu perquè es comporti així, haig de posar-me a la seva pell. Potser és pel fet que quan vam començar a sortir ella era verge i només s'havia mig enrotllat amb un parell de nois, i jo m'havia traginat quasi totes les noies del poble, d'una en una o per parelles. És clar, la curiositat la deu estar rosegant per dins. A més, sabent el meu passat deu trobar injust que ella només m'hagi follat a mi. El Marc admet que aquest desequilibri pot acabar deteriorant la relació, així que decideix posar-hi remei. Un dia, tot sopant, parla amb la Mar i li suggereix que estic disposat a fer un trio, si tens curiositat per tastar sexualment un altre home. La Mar s'afanya a dir que amb tu estic més que satisfeta, no em cal tenir experiència per veure que pocs homes hi deu haver amb la teva habilitat al llit. Després d'això, la Mar i el Marc fan l'amor de manera apassionada, fins i tot ella el deixa acabar buidant-se-li al damunt, com a les pel·lícules, tot i que li sembla un acte absurd i no ho troba gens morbós.
Al cap d'uns dies, la Mar i el Marc sopen en un restaurant de tapes i vins. La Mar, protegida per la penombra del local, ajudada per l'aire sensual que li confereixen al rostre les llums i ombres de les espelmes, desinhibida per l'alcohol, suggereix que potser sí que allò del trio podria ser curiós, només una vegada per veure què se sent, però només si hi estàs totalment d'acord i no et sents incòmode, en qualsevol moment pots parar-ho. El Marc té el cap enterbolit i de seguida hi accedeix, és clar, si va ser idea meva, no pateixis que t'entenc i crec que pot ser una experiència interessant. A la Mar se li acudeix que poden sortir a una discoteca i buscar a veure si troben algú per fer-ho. Avui mateix? Per què no? Com que no sorgeix cap motiu per no fer-ho, entren en a un bar musical que hi ha al costat del restaurant, el Marc es queda a la barra i la Mar se'n va a ballar a una petita pista que hi ha al final del local. El Marc gaudeix assaborint el seu gin-tonic i veient-la ballar sensualment, com quan es despulla per ell a casa. Al cap d'una estona veu que un noi s'acosta a la Mar, xerren una estona entre rialles i s'acosten cap a la barra. Aquest és el Martí, diu la Mar. Hola, Hola, M'ha comentat la Mar que, Sí, Si no hi tens inconvenient em sembla bona idea, No hi ha inconvenient, Perfecte, us sembla que agafem un taxi cap a casa? Mentre esperen el taxi el Marc observa que el Martí és una mica més baixet que ell, també diria que menys atractiu i, segurament, serà pitjor al llit. Li sembla una bona elecció.
Al taxi seuen els tres darrera, la Mar al mig. Ella els agafa la mà i fa que cadascú comenci a acaronar-li una cuixa. De seguida està molt humida i té ganes de començar el joc, així que toca els paquets dels seus acompanyants per comprovar que tots dos tenen una bona erecció. Després es treu les calces per sota la faldilla i s'adona que el taxista observa els seus moviments pel retrovisor. En arribar davant de casa, el Martí paga i la Mar, abans de baixar, li posa les calces a la mà del taxista.
Al menjador la Mar fa seure els dos homes al sofà, posa música sensual i comença a ballar davant seu, treient-se la roba a poc a poc. Quan es queda nua els demana treieu-vos-la, que tinc fam de polla. El Marc ha de reconèixer que el Martí està ben dotat, ben bé un parell de centímetres més. Sembla que a la Mar li agrada perquè li posa ràpid un condó al Martí (condició que ha imposat abans el Marc) i es llença a devorar-li el membre. El Marc, per uns moments, se sent desplaçat, però la Mar de seguida canvia el membre de la seva boca i li demana al Martí menja'm la figa, a veure què tal ho fas. Així s'entretenen una estona, durant la qual el cervell del Marc va a mil, sembla que ella hi està molt còmode, fent un trio, a veure si em relaxo i gaudeixo del polvo. Just quan el Marc es comença a excitar, sent els gemecs de la Mar que ha arribat al seu primer orgasme, molt més ràpid del què és habitual. Sembla que el Martí li ha menjat bé, ara em toca a mi fer-la gaudir. El Marc fa posar la Mar de quatre potes al llit i, des de darrera, la penetra suaument i comença a descriure cercles mentre entra i surt, sap que això la torna boja. Mentrestant el Martí es posa davant i la Mar li torna a engolir l'aparell. El Marc aconsegueix desinhibir-se del tot i no triga gaire a buidar-se dins la Mar. Aleshores el Martí recorda que jo encara no estic, la Mar el fa estirar panxa amunt i comença a muntar-lo. El Marc s'ho mira assegut a la butaca mentre s'eixuga amb un mocador de paper. No pot evitar sentir-se una mica ridícul, sobretot quan els altres dos arriben simultàniament al clímax, que és força sorollós.
Quan queden sols a casa, s'estiren abraçats fent-se petons, el Marc pregunta què t'ha semblat i la Mar diu que físicament el sexe ha estat bé, però que follar amb algú sense sentiments l'ha feta sentir estranya, sobretot quan tots han acabat i estaven allà despullats. El Marc s'adorm pensant que he passat una estona una mica incòmode però calia fer-ho, així ella ja té la curiositat satisfeta. Quan sent que ell s'ha adormit, la Mar recorda el fart de riure que es van fer amb el Martí, el seu amant des de fa uns mesos, quan li va explicar que el Marc proposava fer un trio perquè ella es tregués la curiositat de fer-ho amb un altre home.

Comentaris

  • bon relat[Ofensiu]
    Perestroika | 12-10-2006

    i encara millor final...

  • jajaajjajaaj[Ofensiu]
    flames de bogeria | 02-10-2006 | Valoració: 9

    Molt bon relat! m'agradat molt.
    E seguit cada paraula amb una intensitat.. buff! genial.. jajajaja i quin final.. molt bo
    Una abraçada!

  • cosa de dos?[Ofensiu]
    Leela | 01-05-2006

    hahaha... he trobat divertit el teu relat. Com diu la Llibre però es veu una mica a venir.
    Trobo però que ho has descrit prou bé (tot i que hi ha trossos en què se m'ha fet difícil llegir perquè trobo que hi faltaven comes, i hi havia alguna petita falta). M'ha fet somriure agredolçament la ironia amb que has descrit a en Marc al pensar que la Mar encara no coneixia (o no havia fet algunes coses).

    Leela

  • Menage a truà?¿ ( o cm s'escrigui xD)[Ofensiu]
    mistika | 06-12-2005 | Valoració: 9

    Ei ophebus!!
    El relat en general m'ha agradat moltíssim, sobretot el final que al igual que la laieta tampoc me'l esperava ( som així d'innocentes xD). Però jo també crec que hauria d'haver-hi només un narrador, o el diàleg que estiguès més diferenciat.

  • hehehe[Ofensiu]
    quetzcoatl | 02-12-2005

    Hola ophebus!

    Caram, segueixes amb la teva tònica eròtica, aquesta vegada passant directament als fets. El relat en sí està bé i el final és molt bo. La veu narrativa, però, crec que s'hauria de mantenir i restringir a un sol personatge (ja sigui un dels tres o un narrador), perquè en barreges molts amb les accions i això confón una mica.

    una abraçada : )

    m

  • je je[Ofensiu]
    laieta | 01-12-2005 | Valoració: 10

    al llegir el final, m'has fet somriure. jo, al contrari del Llibre, sóc bastant innocent i no m'esperava el desenllaç. ophebus, cada dia em sorprens més amb els teus relats...
    peto

  • Llibre | 01-12-2005

    Hehehe... Saps? Mentre anava llegint, alguna cosa em deia quin seria el final. No sé... trobo que ens anaves portant de la mà cap a aquest final de la relació a tres bandes.

    M'ha agradat el tractament que has donat a tota la descripció de l'escena sexual. I crec que el que m'ha agradat ha estat la fredor amb què ho has narrat. Fa que hi vagis entrant, en la lectura, amb una objectivitat aclaparadora.

    Fins la propera,

    LLIBRE

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

ophebus

1 Relats

7 Comentaris

1503 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Últims relats de l'autor