Com si mai hagués passat

Un relat de: petitsfragments

Aquella tarda, en una cantonada es van trobar de cara. Ella va somriure i el va besar, ell sobtat, no va reaccionar. La seva veu parlava com si res, amb tota normalitat i va dir d'anar a fer un cafè: com si mai hagués passat. Perplex, amb la mirada clavada en els seus cabells llisos i negres, va accedir. Aquella nit, el buit que va deixar en el llit el va omplir de nou, encaixant en el forat que ell creia que s'havia esborrat. Els seus cossos es van buscar i es van trobar. La seva pell, els seus petons, les seves carícies, el seu desig, els seus gemecs, van fer-se presents un altre cop. Estirats, un al costat de l'altre, ell va fixar la mirada al sostre, era com si el passat no s'hagués trencat. Ella es va incorporar, amb els ulls lluents, "t'ha agradat?" i distretament va fer que si. Els llavis d'ella el van besar a la boca, a la barbeta, al coll, al pit, a la panxa, fins començar amb el seu sexe, que tornava a reaccionar: com si mai hagués passat.

Aquella tarda, anaven de la mà pel carrer i es van creuar. En veure'l i veure-la a ella, va girar el cap, i ell va clavar la mirada en els seus cabells rinxolats caoba. Ella va continuar, i ells també: com si mai hagués passat. "Segurament", es va dir, "una llàgrima deu lliscar per la seva galta". Una llàgrima càlida i humida, com el record del seu cos. Aquella nit, quan la va besar, va recordar qui havia omplert l'espai buit del llit que ella havia deixat sense més. Mentre l'acariciava, els seus dits recordaven l'altre cos tremolós, l'altra manera de besar més suau i més ardent. Mentre la penetrava, els seus ulls recordaven l'altra mirada excitada, l'altra manera de gemegar més profunda i més ronca. Estirats, un al costat de l'altre, ell va fixar la mirada al sostre, pensava en ella: en l'olor de la seva pell i el tacte dels seus rínxols, en la seva expressió de plaer i les seves carícies. Els dits d'ella van roçar la seva galta, mirant estranyada aquella llàgrima, i ell no va dir res: com si mai hagués passat.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

petitsfragments

6 Relats

6 Comentaris

4740 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
La trencadissa va ser real i el mirall es va trencar en fragments, grans, mitjans, petits i ínfims. Els anava recollint i col.locant en el buit intentant refer el trencaclosques...
http://petitsfragments.blogspot.com
petitsfragments@hotmail.com