Com anar al cel i tornar

Un relat de: marta_gut

Ell va caminant pel passeig de Gràcia, sol, trist. Les cames van soles, el porten allà on volen. S'atura davant la Pedrera. Alça la vista cap al cel i sospira profundament.

Quan es van conèixer gairebé no sabien res l'un de l'altre. Fou amor a primera vista, encara que sembli tòpic. Ella, una noia de Cadaqués força reservada. Ell, un jove de Reus atractiu malgrat la seva cicatriu. Ambdós estudiaven a Barcelona, una volia ser arquitecte, l'altre anava per a advocat.
Al cap d'un temps llogaren un piset i anaren a viure junts. Tot era perfecte. Compartien moltes passions: el gust per la lectura, pel bon cinema... El seu amor era d'una magnitud immensa; fent broma, solien dir que era tan llarg com anar al cel i tornar.

Cada dia que passava ella sentia que li ho havia de dir. Sabia que no podia continuar amb aquella farsa, però mai trobava valor ni forces per exposar-li la temuda confessió. Fins el dia que ell tingué la recaiguda. Tot va ocórrer molt de pressa: sentí un fort dolor que li oprimia el pit i caigué a terra, i es colpejà fortament el cap contra el terra. Gràcies a Déu, només fou l'ensurt. Els metges van dir que havia patit una arítmia cardíaca, però que ara ja estava fora de perill. I fou aleshores, mentre ell encara estava a l'hospital recuperant-se, quan va reunir la valentia que li faltava per dir-li la veritat, aquella que durant tant i tant de temps va maldar per sortir:

- Tu portes el cor del meu difunt xicot.

Comentaris

  • Ok...[Ofensiu]
    Persefone1982 | 10-05-2008

    ...no hi problema, no és gaire difícil sols s'ha de saber un poquet de llenguatge html.

    Un petonet

    [64]

  • .....apufff..[Ofensiu]
    ATZAVARA | 09-05-2008

    ei!
    si poguesim anar al cel i tornar.......
    no se que més dir..
    m'ha deixat....
    m'ha agradat!!!!.
    he entrat pq m'agradat el títol.
    no t'havia llegit mai.

    una airejada!!.

    ATZAVARA

  • Déu n'hi do![Ofensiu]
    Nyaelven | 09-05-2008 | Valoració: 10

    Impactant, m'ha encantat, et va intrigant mentre llegeixes i al final només pots dir: que fort!M'encanta aquesta cançó per cert. Jo tb tinc un relat inspirat per una cançó, em vaig basar amb la cançó Blau de lax'n'busto: Es diu estimar i fracassar. Jo tampoc t'havia llegit mai crec. M'agrada que us agradi el meu relat perquè a vegades crec que sóc cursi però m'agrada escriure coses així.

    Et seguiré comentant.

    ( Per cert ens diem igual)

  • Bona idea[Ofensiu]
    Melcior | 07-04-2008 | Valoració: 10

    marta ,anar al cel i tornar ,grans i perilloses sensacions .
    Endavant!

  • conteclip[Ofensiu]
    diaclau | 20-03-2008

    Marta tio, m'inspires.Quan he llegit això( molt bo, per cert) m'han començat a venir coses pes cap..bé, m'ha agradat molt!


    una besada fortissima!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de marta_gut

marta_gut

59 Relats

111 Comentaris

55987 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Qui té ulls per veure i orelles per escoltar, es convenç de que els mortals no poden encobrir cap secret. Perquè quan els llavis callen, xerren les puntes dels dits i l'emoció traspua per tots els porus del cos.

Sigmund Freud.