Coincidències

Un relat de: TITÀNIA

Ella va pensar que potser el podria conèixer una mica, que un cafè i un cinema no farien mal a ningú, ni fins i tot a ella. Però, la raó va poder més que el cor, acostumava a ser així des de feia temps, la por i la decepció, una vegada més, van guanyar. Com feia molts diumenges va anar-se'n a veure una pel.lícula dramàtica, doncs, les comèdies ja no se les creia, ni tampoc la feien riure. Era a la cua amb el seu llibre i la seva música, i el va veure. Va maleir el xandall, els cabells mal pentinats i les ulleres, que no eren precisament netes. Va recordar els consells d'una amiga, d'arreglar-se fins i tot per anar a comprar el pa a la cantonada, doncs no saps mai a qui et pots trobar només creuant el carrer. Ella mai li va fer massa cas, hi ha dies que preferia amagar-se del món, i si ni ella mateixa es mirava, encara menys ho farien els altres. Així que es va refugiar darrere el seu llibre, i no va dir ni fer res, la por va vèncer de nou. No van anar a la mateixa sala, això la va alleugerir, va respirar. A la sortida les seves mirades es van creuar a través del vidre, però, van fugir l'un de l'altre, potser ell compartia la mateixa por, en silenci, el mateix amb el que ella ja s'havia acostumat a conviure. Finalment, tornant cap a casa, després d'una tarda d'inquietuts i de decisions evitades, es van trobar travessant el carrer, tal i com la seva amiga li havia dit...aleshores l'apropament va ser inevitable, aquest cop no van poder fugir, dues persones solitàries per la vida i els records, l'atzar capriciós els va ajuntar i durant una estona, la que van compartir, van aconseguir vèncer junts, la por a deixar d'estar sols.

Comentaris

  • Quan menys t'ho esperes....[Ofensiu]
    llamp! | 31-05-2007 | Valoració: 8

    Quan menys t'ho esperes succeeixen coses imprevistes. Sol passar. El fet d'ensumar-se un encontre i voler evitar-lo acaba, en aquest cas, per no ser evitat. Potser la noia no era tant reàcia a trobar-se amb el noi com semblava.

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82225 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!