Carta al doctor Amor

Un relat de: eternasomiadora

D'aixo doctor? Miri jo vinc de visita,
pq em fa mal als treballs quela gent que te parella,
i esta casada es fica ma als esbarjos,
que a la discoteca tothom vagi tant cremat,
que els nois volguin sortir amb les noies nomes per sexe,
i si trobo algu especial visqui lluny,
miri doctor que hi te la cura?
Si, si, jo l'he vist als cinemes, als comics i als llibres,
he vist parelles que s'estimen fins mes enlla de la mort,
i que es son fidels i tenen detalls entre ells, pero sap que doctor?
Lo mes important esque a pesar de que hi hagin molts entrebancs,
els saben afrontar junts per mes dificils que siguin, i
s'estimen molt mes encara, em sembla haber vist la medicina que prenen,
pero a sigut un veure i no veure, man dit k no la venen a les farmacies,
que sap on la puc trobar, doctor?


Comentaris

  • estimada consultadora:[Ofensiu]
    Capdelin | 04-03-2006

    sóc el doctor Amor i em sap greu haver de dir-li que jo també vaig a les discoteques disparant fletxes d'amor a les cuixes de les noies i desitjo amb elles fer l'amor... no tinc cura, potser sóc massa jove per a què em controli la raó...
    No conec cap fòrmula per aconseguir un amor etern, jo mateix sóc separat i divorciat... la fòrmula màgica no existeix però si vols et diré alguns productes i alguns detalls, però no te'n fïis, vaig a mitges amb el farmacèutic i amb les botigues de regals... je je...
    Perdó, és broma...
    Crec que no hi ha fòrmules per aconseguir un amor fidel i bo, ni per alliberar-se dels borinots xupadors de sexe que volen de flor en flor.
    Potser el millor és obrir els ulls a cada instant i anar descobrint els nois com cal i amb força no perdre mai les ganes d'estimar i de ser estimada: ... això sí: no a qualsevol preu!
    ptons i una abraçada!

  • Penós[Ofensiu]
    Carícies | 08-01-2006

    i ja no puc comentar res més. Tan sols dir que aquells que diuen que llegeixen els relats abanas depublicar-los haurien de filtrar-los per respecte ortogràfic i gramatical.

  • Chelsea, the classic girls of 60's | 22-12-2005 | Valoració: 8

    No m'iaginava mai dient això... pero vamos, pese a k les meves experiències no han sigut lo millor, la veritat, m'atrebeixo a aconsellar-te que l'amor, aquell de veritat només el trobes quan no el busques, quan busques aquella persona creus trobar-la en tothom, però quan no busques res, és just aquella persona que et desperta l'interès i què amb una mirada seva saps que donaries la vida per ell... clar, que tampoc vol dir k a la llarga tot sigui un camí de roses, l'amor es complicat i entre homes i dones, encara més.

    Lo q has de tenir clar tambe segons he vist a alguna kosa k tens por es a k nomes et volguin per sexe (perdona si m'equivoco)... doncs mira, es clar, la persona q esperi a q tu estiguis preparada per ferho amb ella (siguis verge o no) es aquella qui s'interesa d'aluna cosa més... pero bueno de fet, en alguns casos, jo considero que si ELS DOS ho deixen clar, anar només pel sexe no és tampoc tan... nose... i no només ho fan els homes... jo sóc una dona.

  • Algú especial...[Ofensiu]
    Sanke85 | 21-12-2005 | Valoració: 10

    Ja saps que al igual que tu, hi ha gent especial. Tranquila que amb el temps trobraràs algú que t'entengui, que t'escolti, i faci sentir tan especial, algú amb qui superaràs tots els possibles entrebancs que puguis tenir al llarg de la teva vida.

    Per tot això, l'única medicina que et puc recomanar, tot i no ser doctor, és que siguis tal com ets, sincera, oberta, simpàtica, divertida... en resum només has de ser tu i ja està. El que passa és que com molt bé has dit, la majoria dels homes només busquen una sola cosa en un dona: sexe. És el problema de tenir dos caps, que moltes vegades no saben quin utilitzar... coses de la vida... que hi farem...

    Sigues tu mateixa. Somriu i sigues mooolt feliç;)

    Petons i una forta abraçada:

    Sanke85

l´Autor

Foto de perfil de eternasomiadora

eternasomiadora

32 Relats

80 Comentaris

35651 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Ei!! Primer gràcies per visitar-me!!
Tot seguit em presento sóc una boja acuariana nascuda al 85, i m'agrada escriure coses que penso tot i que se que no tinc raò del tot i m'agrada apendre que encara em falta molt per apendre jeje, i bé escriure és una manera de d'expresar-se i m'agrada fer-ho tot i que no sóc una experta jejeje i faig moltes faltes mai se ma donat bé això u sento. Escric el que penso tot i que se m'en va força la olla perque mai repaso els escrits i poso patacam!! el que penso :P.
I..moltísimes gràcies a tots els que meu escrit us estic molt agraida us anire visitant i escribint tambè un petò molt gran.
Per a qualsevol cosa el meu mail és: ororo85@hotmail.com