Meditant sobre l'amor

Un relat de: eternasomiadora

La por a estar sols, potser sigui la nostra por mes gran, tant que alguns cops poguem crear un altre jo per a ser acceptats, no sé si se menten, tenim por a ser nosaltres mateixos i que no ens estimin per ser qui som i llavors ens i ocultem, i aixo es lo pitjor ke podem fer, som com som i aixi ens han d'acceptar siguem bons o dolents, sempre i podrem millorar amb ajuda de qui ens estima, perque tard o d'hora qui t'estima se nadonara de com ets i t'han d'aceptar tal i com ets amb els teus defectes i les teves virtuds, ningu pot mentir per molt temps al final s'enadonaran de com ets i del que vols. Estimeu a les persones per com son, no les feu cambiar i mai cambieu per algu que no us estimi ni perdeu el temps. I sobretot mai i perdeu l'esperança perque sempre i algu que us estimara i us aceptara amb els vostres o pros i contres somrieu i disfruteu de la vida.

Comentaris

  • eeeei![Ofensiu]
    AnNna | 24-02-2006 | Valoració: 7

    està guai!!! mola! però hi falten punts, homeeee! q hi ha 50 linies k al final ja no sabia què llegia... :$:$

    no, no, però la idea està dpm... i m'agrada... m'hi he vist jo, allà, desitjant tenir un nuiet i pintant-me diferent... (no ho hem de fer, però ho fem tots)

    res, que mb!!!


    molts petunakus!

    annna*

  • Estic d'acord[Ofensiu]
    klaus | 22-02-2006 | Valoració: 7

    Me sentit molt identificada amb la teva opinió. La veritat esque tots tenim por a la soletat pero també hi ha una veritat més gran, es que tots estem sols.
    Penso que esta molt be el relat que has escrit pero el podries haber ampliat.

  • Genial com sempre ;)[Ofensiu]
    Sanke85 | 22-02-2006 | Valoració: 10

    Primer de tot, dir-te que m'alegra molt tornar-te a veure per aqui, ja feia massa temps que no et passaves per publicar, (casi dos messos!). No ens ho facis més això d'acord?

    Segon. M'ha encantat el relat. Crec que tot el que dius son veritats com temples. A vegades la gent fingeix per fer-se l'interesant o pel que sigui per tal d'intentar conquistar a un altre persona. Jo personalment, trobo molt trist, que una persona hagui de fer això, però bé... cadascú és com és i es valora com es valora... Si creuen que mentint o fingint ser qui no son, seràn millors... alla ells... però ja s'ho tobraràn... ja saps que diu la dita: "s'agafa abans a un mentider que a un coix" i ja t'asseguro jo que és ben certa.

    Tercer. Crec que tens tota la raò quan dius que ens em d'estimar a les persones per com son, i no per com nosaltres voldriem que fosin... També tens raò quan dius que no podem canviar a la gent, jo he comès el gran error d'intentar-ho fer sense aconseguir res... ja ho dono per perdut... que ningú ho intenti, normalment acostuma a ser un esforç inútil.

    Quart. Que ningú perdi l'esperança en l'amor. Arriba quan arriba... i quan arriba és lo millor de lo millor...

    Cinquè. Espero que tinguis molta sort en l'amor. T'ho mereixes, per ser com ets.

    Per últim i no per això meys important... Moltísimes gràcies per tots el comentaris que em fas, de debò, ets un sol ;) m'animes molt. Gràcies per ser com ets i... si et plau... no canviïs mai.

    En veiem aviat vale?
    Una forta, però dolça abraçada. Petons:
    Sanke85

Valoració mitja: 8

l´Autor

Foto de perfil de eternasomiadora

eternasomiadora

32 Relats

80 Comentaris

35661 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Ei!! Primer gràcies per visitar-me!!
Tot seguit em presento sóc una boja acuariana nascuda al 85, i m'agrada escriure coses que penso tot i que se que no tinc raò del tot i m'agrada apendre que encara em falta molt per apendre jeje, i bé escriure és una manera de d'expresar-se i m'agrada fer-ho tot i que no sóc una experta jejeje i faig moltes faltes mai se ma donat bé això u sento. Escric el que penso tot i que se m'en va força la olla perque mai repaso els escrits i poso patacam!! el que penso :P.
I..moltísimes gràcies a tots els que meu escrit us estic molt agraida us anire visitant i escribint tambè un petò molt gran.
Per a qualsevol cosa el meu mail és: ororo85@hotmail.com