Sense Nord.

Un relat de: eternasomiadora

He perdut el Nord,
com el nàufrag que navega perdut,
en un mar de sentiments que ja no són clars,
una aigüa que és comença a podrir ja sense tú,
ja no se que es allò que vull, que m'has fet que he perdut la capacitat d'estimar?, trobo a faltar les teves carícies, els teus petons, fins i tot aquell mua dels meus llavis i els teus sent un de sol, ara que ja no et veig és com haber perdut el meu Nord, i ara navego en aigües de confusió que no se on em portaran, ni quan temps trigaré en sortir-ne d'aquí, només vull trobar habiat un Nord que sigui sincer,
i no m'enganyi camuflat de bondat, i em faci perdrem encara més en auqestes aigües. M'entrés aquí navego amb por a tornar a tropesar com avui m'ha passat. Potser aquest mar és buidarà quan hagi plorat totes les llàgrimes que no he gossat buidar, per donar-te aquest gust que no mereixes.

Comentaris

  • Sufriment...[Ofensiu]
    Sanke85 | 11-03-2006

    Els éssers humans quasi sempre estem sufrint per alguna cosa o un altre. Majoritariament els "joves" és per amor. Com en el teu cas. Veig que ara estàs com jo. Jo també he perdut la meva estrella polar que em marcava el Nord... però intento que aquesta amargor que em consumeix el cor, poc a poc, marxi del meu ésser... ja sigui escrivint o plorant. Doncs considero que escriure es una manera de creixer interior i espiritualment i plorar, jo cerc que, per més que diguin, no és de dèbils, sinó de forts. Són forts que han descobert els seus problemes i el buiden amb cada llàgrima. Plora, buida tot el que tens dins, et sentiràs millor.

    Si necesites l'ajuda d'un amic, ja sap on sóc. Sempre seràs la meva lluna;)
    Somriu i sigues molt feliç.
    Fins aviat:
    Sanke85

l´Autor

Foto de perfil de eternasomiadora

eternasomiadora

32 Relats

80 Comentaris

35663 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Ei!! Primer gràcies per visitar-me!!
Tot seguit em presento sóc una boja acuariana nascuda al 85, i m'agrada escriure coses que penso tot i que se que no tinc raò del tot i m'agrada apendre que encara em falta molt per apendre jeje, i bé escriure és una manera de d'expresar-se i m'agrada fer-ho tot i que no sóc una experta jejeje i faig moltes faltes mai se ma donat bé això u sento. Escric el que penso tot i que se m'en va força la olla perque mai repaso els escrits i poso patacam!! el que penso :P.
I..moltísimes gràcies a tots els que meu escrit us estic molt agraida us anire visitant i escribint tambè un petò molt gran.
Per a qualsevol cosa el meu mail és: ororo85@hotmail.com