Cadena perpètua

Un relat de: on_the_moon

El doctor visitava i visitava i només era lliure entre pacient i pacient, quan a cada passa seva cobraven vida del no res els més varis personatges, vagues idees que pugnaven per saltar al paper i no ser mai més projectes desaprofitats, confuses indefinicions mentals d'un metge que no ho volia ser.

Atemorit pel poder d'allargar vides que molt probablement finalitzarien sense la seva ciència, sabent-se més alienat que mai, es va anar apartant del món al que pertanyia i aviat el seu propi univers el va envair i perdre.

(...)

Com a desesperada redempció per l'oblit, la pressió i l'egoisme a què van sotmetre a la seva caiguda promesa, la pesarosa família del finat demana a tothom qui estigui seguint el seu mateix camí d'incomprensió i dolor que emprengui les accions i canvis necessaris per no repetir la tragèdia.

Comentaris

  • Angoixa[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 03-08-2006

    Aquest relat em desperta angoixa. El sentir-se atrapat, lligat a una vida que està seguint un camí que no és el bo.

    El títol el trobo molt encertat. Realment, si un no és feliç amb el que està fent, els dies esdevenen una cadena perpètua que pot acabar fonent la persona.

    I molt encertada la reflexió final en boca de la família del finat. No tinguem por dels canvis. Si ens hem d'arriscar, fem-ho. Si jo no som feliços, no tenim res a perdre!

    Una abraçada.

    Salz.


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena





l´Autor

on_the_moon

4 Relats

8 Comentaris

4958 Lectures

Valoració de l'autor: 8.67