Cabòries d'un dia de pluja

Un relat de: micanmica

Sembla impossible que ara, essent Juliol, les tardes puguin ser tan fredes com la d'avui. Asseguda rere la finestra de l'estudi contemplo la pluja, i no puc evitar que m'envaeixin tot un seguit de sensacions. L'olor a terra mullada em porta el record de quan era petita i els trons em feien esgarrifar de por... eren uns temps en què jo encara no era gaire conscient de res. Les paraules odi, egoïsme i avarícia no em deien gran cosa, i fer-me gran no estava dins els meus plans. Ara, els trons em fan aparèixer un somriure trist a la cara, al recordar aquella època, en què tot era molt més fàcil. Els dies eren plens de jocs, i l'únic que podia fer-me preocupar era perdre les meves nines o que els altres nens no vulguessin ser amics meus. No podia entendre per què els adults feien sempre aquella cara d'enfadats, preocupats i estressats, ja que a mi gairebé tot em feia riure. I, quan estava trista, un simple caramel de llimona em feia saltar d'alegria. A la mare, en canvi, quan plorava (cosa que feia molt sovint, ja que el pare anava amb altres dones), un caramel de llimona no la consolava. Però ella era molt forta, pensava jo, perquè no s'espantava de la pluja. Realment, tot era molt més senzill... Però essent una nena petita no podia valorar la bellesa d'una tarda plujosa com la d'avui, ni adonar-me de la sort que tinc de poder-la contemplar. I és que la vida d'adulta, encara que és molt més complexa del que mai hauria pogut imaginar, té moments totalment únics com aquests, en què el temps sembla aturar-se i el cel, enrabiat, descarrega tot el seu odi a la Terra.

Comentaris

  • Molt bé![Ofensiu]
    llacuna | 23-08-2008 | Valoració: 10

    Expliques el que sents però sense sonar egocèntrica, és distret, bonic i interessant!

    Endavant !

l´Autor

Foto de perfil de micanmica

micanmica

37 Relats

116 Comentaris

42316 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda un vespre, el 4 d'Octubre de 1990, ja de ben petita m'agradava inventar històries on feia volar la imaginació sense parar.
Sempre que em preguntaven "i tu, què vols ser de gran?" responia, amb convenciment absolut: "escriptora!". Després ja van venir altres idees, com filologia catalana, periodisme o traducció i interpretació (carrera que aquest curs començo).

A poc a poc (i una mica a batzegades, perquè tenia èpoques de molt escriure i d'altres en què apenes tocava una llibreta), escriure es va convertir en una via d'escapament a les meves inquietuds, les meves pors i els meus sentiments més profunds.

Finalment, i després de molt sentir la meva amiga Yáiza parlar tan bé de relats, no m'hi he pogut resistir i aquí em teniu, penjant el grapat de relats que tinc acumulats a l'ordinador... i espero que en vinguin molts més!


per saber-ne més de mi...

www.fotolog.com/buscantelnord

sensecobertura@hotmail.com