Bon Nadal

Un relat de: FanWriter

Per als veritables Reis d'Orient:

Bon Nadal! És el que desitja la gent, sense pensar, aquests dies. Pocs tenen el luxe de creure/saber que vosaltres trieu si aquestes paraules són fetes de màgia o no.
Sóc feliç de poder escriure aquesta carta per a vosaltres, de creure/saber que la llegireu. De creure/saber que visitareu la meva casa, no amb més il·lusió que cap altra, i que us dignareu a deixar rastre de la vostra presència en aquesta nit especial.
Ben cert és que, aquest any, ja he rebut el meu premi però, ben cert és també, que en aquesta nit es respira un aire diferent, fet de misteriosa màgia o de màgic misteri que ens ajuda a creure/saber que sou al nostre costat.

Bon any nou.

Comentaris

  • GENIAL[Ofensiu]
    MasterClip | 27-06-2005 | Valoració: 10

    Aquest conte és GENIAL, així, en majúscules. Saps plasmar perfectamet la màgia que té per a molts la nit de reis i el canvi de verbs creure/saber el trobo molt encertat. És ek conte que més m'ha agradat de tots els que t'e llegit. És senzill, curt i compleix la seva funció a la perfecció. Has d'escriure més contes en la línea d'aquest.
    Fins aviat.

  • Molt bo[Ofensiu]
    hilderoy | 22-06-2005

    M'ha agradat molt aquest conte.Demostres la màgia que té la nit de reis per als nens.Continua escrivint contes així, amb felicitat, sense penes ni desastres.

    MARTA

l´Autor

FanWriter

5 Relats

20 Comentaris

5176 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
La meva biografia serà molt curta. Tinc 13 anys i em dic Maria. El que m'és m'agrada d'aquesta web són els comentaris que et deixen els lectors/autors. Reconforten molt i t'animen a seguir escribint.
Moltes gràcies a tots.