Aznar demanant a Rajoy explicacions sobre la derrota electoral (ficcions).

Un relat de: Unicorn Gris

14 de març, deu de la nit. Aznar, enfurismat per haver perdut el govern, fa una trucada a Rajoy. - Hola. - Respon algú al telèfon de casa. - A veure, Rajoy, si ens entenem!! Et truco des del meu despatx de professor en Georgetown. Has vist què ha passat?? Hem perdut les eleccions!! Ni el suport de CIU ens podria ajudar! Et vaig deixar amb un advantatge de 400.000 votants!!! Com has pogut desaprofitar un advantatge de 400.000 votants!!!??? - Exclama l'Aznar enfurismat. - Demano una explicació, Rajoy!! Ja m'estàs donant una bona explicació d'aquesta horrible derrota!!! - Ho sento - respon el Rajoy des de l'altra punta de l'aparell, fent-se el suec. - Sóc el contestador automàtic. El senyor Rajoy no està. Dongui'm el seu missatge i el cap de l'oposició ja li contestarà el dia que pugui fer-ho, com l'any que ve...


-------------------------------------------------

Nota: Aquesta conversa entre Rajoy i Aznar és fictícia, i basada en una historieta d'Snoopy. La xifra de 400.000 votants mencionada, me l'he inventat per aquest relat. Qualsevol similitud amb fets reals és pura coincidència, excepte la part real de l'acudit, basada en informacions de la premsa.

Visita La Stoa: www.lastoa.com

Comentaris

  • Els punts i apart han quedat mal colocats...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 15-01-2006

    Ei, gràcies per publicar-me tants articles!

    Vull assenyalar que els punts i apart han quedat mal colocats. Ja sé que teniu per costum no modificar els textos, però no podríeu fer una excepció moderada i canviar-los?

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

161405 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!