Aturar el temps

Un relat de: Guspira

Si pogués aturar el temps d'aquest món que dóna una volta rera un altre, on dies i nits s'alternen i cap d'ells és igual a l'anterior, on les persones corren esvalotades buscant quelcom que els hi faci felices o, potser, sense buscar-ho, simplement seguint el ritme d'una vida marcada pel seu exterior i no per elles mateixes, com si fossin guiades per un desconegut per un camí contrari a la seva pròpia felicitat, en un camí buit de sensacions on es fan grans sense adonar-se'n. Si pogués aturar el temps d'aquest món, correria, correria a buscar la felicitat, correria allà on fossis, et buscaria a tot arreu i, quan et trobés, m'asseuria a contemplar-te, com qui contempla el reflex de la Lluna plena d'agost sobre un rierol cristal·lí i la dolça melodia de les seves aigües. Restaria quiet, amb els ulls ben oberts, la mirada clandestina d'aquell que observa sense ser vist, observa la bellesa immensa del teu rostre, reflex del teu interior i, alhora, projecció dels meus records més estimats. La passió dels petons de matinada, carícies tendres i suaus entre abraçades nues, l'espurna de desig i felicitat als teus ulls i la dolça expressió del teu rostre que, poc a poc, s'adormia i deixava entreveure la teva bellesa, oberta als meus ulls inquiets, fent un esforç per no caure adormit i poder veure't dormint, la preciositat del ser que descansa relaxat i concentrat en un somni personal, una vida paral·lela que creix al seu interior i que es mostra als meus ulls amb una calma infinita i una bellesa inquietant i tranquil·la.

Comentaris

  • M'encanten..[Ofensiu]
    elisheba | 13-06-2005 | Valoració: 9

    ..aquests petits relats condensats. És com una vomitada de sentiments. Té tota la tendresa d'una poesia, però es llegeix amb la rapidesa que provoca lliscar la vista per frases llargues.


    elisenda.

  • "El temps no el pots deturar, però pots no perdre'l"[Ofensiu]
    kispar fidu | 12-06-2005

    (És una frase que tinc al rellotge de Sol del pati... i que trobo molt interessant... seria com un: Carpe diem, però enrrollant-se... jejeje).

    Aturar el temps per ser capaç d'observar la calma, la tranquilitat. Per veure com dorm, per contemplar-la sense necessitat de parar... Aturar el temps per aturar-te tu mateix en un dolç i plàcid somni, on els teus ulls ho poden observar tot...

    Ben trobat!
    Gemm@

  • uoooooooooo[Ofensiu]
    silvia_peratallada | 10-06-2005

    uouuuu, quin ritme, i què guapo!!!!
    no sobra ni una frase, és perfecte....

    Llàstima que el temps no es pugui aturar en alguns moments, eh?! Però per sort, som capaços de disfrutar-lo, com si cada minut fos l'últim, exprimint tot allò que deixa, i el que no deixa també (m'encanta desafiar...sobretot al temps!)
    Seguiré llegint:P
    Salut i vida!
    Sílvia

  • Amaga els rellotges sota terra...[Ofensiu]
    Quimera | 03-06-2005 | Valoració: 9

    ... i viu la vida sense pressa.
    Aquest és el lema que intento seguir. Aturar els segons que corren per atrapar els minuts.
    Res més senzill i difícil alhora que evitar el pas del temps.
    Molt bonic tot el què expresses, m'hi he vist reflexada en aquest desig de matinada.
    Endavant i ànims per escriure.

  • GariKoitz | 03-06-2005

    Aix quantes coses faria jo si poguera aturar el temps!

    També m'ho he plantejat molts cops això, de les coses que faria i desferia. Però la realitat aterra damunt del meu cap com una gran llosa i desperto somniant...

  • Si la trobes...[Ofensiu]
    montxita | 03-06-2005

    Si trobes la felicitat avisa!!jeje.
    Tot i això, moltes vegades, assentada a prop del mar, notant la brisa fresca tocant-me la cara... m'ha semblat sentir-la.
    Una nit, de lluna plena a 3000m d'altitud, mirant enlaire, sembla que hagis d'agafar la cosa més màgica que veiem a la nit i que no ens cansem de comptar.
    Però sempre hi és ell, o ella, en els nostres pensaments, aquella persona que ens hem estimat i mai hem sabut oblidar.
    Si poguessim aturar el temps...

    Moltes gràcies pel comentari!!!
    Et seguiré llegint!!!
    Salut!
    Montse