Ara estic sola

Un relat de: Tant de bo
Abans vivíem juntes dins la meva ment. Ocupaves molt espai, gairebé totes les habitacions. Me perseguies per tot, sense deixar-me sola ni un moment. Estès on estès de dins del meu pensament, tu hi eres. I ara que has marxat físicament, també vas desapareixent de la meva consciència. De sobte em trobo amb habitacions buides, les teves coses no hi son, i això vol dir que t'estic oblidant. A vegades miro a l’horitzó i no et penso, i això m'assusta, m'assusta molt. M'has deixat sola dins la meva ment i ara ja no hi se estar. No em sento segura sense la teva veu xiuxiuejant-me coses des de dins el record. Tampoc et somio tant, clar si no hi ets.

Ja no et passeges entre hores a traves dels meus pensaments fent-me despistar de tan en tan. Ja no em revenen deixalles del teu olor amagades entre la memòria del teu coll descobert. Ja no m’envaeixes, quan menys m'ho espero, amb el rastre del teu gust que espera impacient a la superfície dels meus llavis per entrar en contacte amb les meves papil•les gustatives un altra cop. Ja no hi ets (tant).

I ara que estic sola m'he de pensar a mi. Que còmode era pensar en una altra, elogiant-la, idealitzant-la, veient les seves imperfeccions com a grans virtuts. Quan em penso a mi, en canvi, tots son inseguretats, remordiments i menyspreu. I m’aclapara i me cansa.

Per això hi duc convidats, passatgers que entren i surten per fer-me la consciència menys pesada. Però tots aquests son efímers, momentanis, com tu pel que veig, i em tornen a deixar sola en la buidor del meu pensament. L’empremta que has deixat dins meu serà difícil, de fet jo ho vaig quasi impossible, de superar.

Comentaris

  • els què ens falten[Ofensiu]
    Atlantis | 30-10-2021

    Potser si has viscut per l'altre o amb un altre, cal que et configures altre copa. Per sort
    el dolor de l'absència hi ha un moment que és mitiga i aleshores és quan cal començar de nou o millor dit, recomençar.

    *Asustar és correcte? No seria espantar?

  • Hi és O no hi és?[Ofensiu]
    Prou bé | 26-10-2021

    Les grans contradiccions vitals són dins del teu relat!
    Amb total cordialitat

l´Autor

Tant de bo

5 Relats

7 Comentaris

1125 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00