Aquest matí

Un relat de: Quim Gómez

Aquest matí, en despertar, m'ha semblat sentir la teva olor. Instintivament t'he cercat entre els llençols sabent-te absent, però amb tant de desig que el meu cos ha reaccionat amb la primitiva energia que tant ens agrada a tots dos.
Hagués donat el que fos per poder-te acaronar de nou en aquell moment, per poder-te mostrar, un cop més, la fantàstica reacció que provoques en mi, la natural i a la vegada animal reacció que provoca, no només la teva presència, si no el record de la teva olor.

Comentaris

 • M'he fixat...[Ofensiu]
  Maria Sanz Llaudet | 25-12-2008 | Valoració: 10

  abans de comentar-te, que només tenies dos relats publicats i he anat a llegir ,tsmbé, "les flors del meu jardí". D'aquest m'han agradat l'originalitat del relat i la veu melangiosa amb que l'has embolcallat. Crec que descrius molt bé aquest deixar-se anar sense que importi rés més que el transcòrrer de les hores, esperant no sé sap què, com un desencís absolut per la vida.
  D'"aquest matí" m'agrada el to intimista i la tendresa que emana del propi relat, breu però amb les paraules precises perquè arribi.
  En resum, que aniré passant per si penges algun altre relat tant bo com aquests que t'he llegit.
  Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de Quim Gómez

Quim Gómez

5 Relats

8 Comentaris

4385 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Soc informàtic de professió, però ho estic deixant a poc a poc per ser escriptor.

Fa temps que escric relats curts amb els que he guanyat alguns premis que no han estat publicats i que podeu trobar a la meva web:
• “Llàgrimes de pluja” (2015) guanyador del certamen literari Fàbrica de Contes del I Saló d’Escriptura de Barcelona
• “Flors del meu jardí” (2011) 3er Premi del XXI Jocs Florals del Raval, modalitat narrativa
• “Assassins al metro” (2011) 1er Premi del XI CONCURS LITERARI SANT JORDI de Xarxa de Dones de 50 i més, modalitat narrativa catalana.

He fet els cursos de l’itinerari de Novel·la de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu barcelonès, on es va formar el Col·lectiu 307, un grup d’alumnes de l'escola, els quals vam publicar "Onze relats i quatre monstres" (Bubok, 2011), una antologia que inclou els meus relats: "Iniciació estel·lar", "Un mal dia" i "El flautista".

Fruït de completar l'itinerari de narrativa, neix "L'esguard de la bèstia", la meva primera novel·la, de gènere negre, guanyadora del premi Vilassar de Noir 2019 (Llibres del Delicte, 2020).

El novembre de 2020 publico amb GDM Guerra de Mitos “Sherlock: Ensayos Fabianos”, un joc de cartes en castellà on els jugadors fan d’investigadors del cas que se’ls presenta i que ja ha estat traduït al rus, l’alemany, l’italià, el polonès i l’anglès.

El gener de 2021 es publica “Delinqüents” (Llibres del Delicte, 2021), una antologia de relats negres a cura de Marc Moreno, on hi ha el meu relat “El cas de la pandèmia” en companyia d’autors de renom com Anna Maria Villalonga, Sebastià Bennasar, Pep Prieto o Salvador Macip entre altres.

El març de 2022 Raig Verd publica “Sexe Fora de Norma”, una antologia de relats eròtics fora de la norma hetero-patriarcal, on hi ha el meu relat “Sota la pell”. Aquesta antologia es publica també en castellà.

He fet també els cursos de narrativa fantàstica d'en Ricard Ruiz Garzón, on s'ha gestat el grup Frikípuls, una comunitat de malalts de la lectura i l’escriptura fantàstica i que ha donat com a fruit l’antologia en castellà “Arcana Sectarium” (Apache Libros, 2022), una col·lecció de 15 relats de gèneres fantàstics (ciència-ficció, fantasia i terror), on hi participo amb el relat “Ursa Major”.

Per acabar, s’ha publicat el meu primer relat en italià, “Tempus non fugit”, a l’antologia “Racconti Fantasy” (Historica Edizioni, 2022).

Web: https://quimgomez.cat