Aquella nit...

Un relat de: Paraula

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Una nit, quan ja havíem begut i fumat massa, la Laia em besà molt tendrament. Tot seguit començà a clavar-me mà, m'agradava com em tocava. Jo li vaig llevar la samarreta de tirants que li marcava els peçons, ara ben durs. Era la meua primera experiència lèsbica.

Em va dur al seu llit i em va contemplar tot el cos, estava completament nua. Va desaparèixer, estava molt calenta i vaig masturbar-me, quan va entrar, duia un pot de nata i va traure un parell de les seues joguines del calaix de l'armari. Mai no havia usat un consolador.

Primer, m'untà tot el cos amb la nata i me la llevà amb la llengua, sense pressa. Començà pel coll i anà baixant a poc a poc, fent una agradable parada als meus pits, fet que em provocà un terrible plaer, sobretot quan em mossegà i jugà amb els peçons mentre soltava alguns gemecs de plaer, ella s'estava palpant. Totes dues guadíem d'allò i estàvem molt calentes. Però quan realment em moria de plaer fou en el moment en què m'obrí les cames i començà a menjar-me el cony.

Vaig quedar-me apegalosa per la nata, necessitava rentar-me i tocar-la a ella, perquè encara no m'havia deixat fer-ho, així que, per a fer-ho tot, la vaig obligar a acompanyar-me a prendre un bany. I mentre, ens ensabonàvem, ens palpàvem i ens fèiem dits. M'agafà i em posà cara a la paret, de cul a ella, i començà a tocar-me el cul fins que em clavà un dit fent-me cridar de plaer, açò ho rematà estimulant-me, alhora, el clítoris. No podia estar més mullada, estava molt calenta i ella es feia desitjar molt.


Vam eixir de la dutxa i totes xopes com estàvem, anàrem al llit altre cop. Ara em tocava a mi, anava a fer-la gaudir de veritat, així que mentre amb la llengua li llepava el clítoris, un parell de dits entraven i eixien de la seua vagina. Vaig obrir-li les cames de bat a bat i, fent ús d'un dels seus consoladors, vaig aconseguir fer-la bramar, però no vaig deixar que s'escorreguera, preferia que ho féra a la meua boca.

Mentre es refeia, vaig asseure'm en una cadira just enfront d'ella, vaig obrir-me de cames i tocant-me amb una mà els pits i amb l'altra fent entrar i exir una joguina per la figa, vaig aconseguir l'esperat orgasme.

-Que bé va un cigarret ara, eh?

No vaig respondre, la meua cara de felicitat ho deia tot. En aquell moment em vaig plantejar mantenir una relació amb la Laia. Ja era tard quan vaig eixir del seu llit, ja m'havia abaixat tot allò que m'havia pres: drogues i alcohol. M'havia gitat amb la meua millor amiga. "Putes drogues", vaig dir tot despertant la Laia.

Comentaris

  • tinc que dir[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 15-06-2008

    que coincideixo amb l'amic foster.

    Quan un relat de sexe es centra només en la descripció dels fets sense donar-li més matisos és una mica com una fotografia de calendari.

    El sexe narrat dona per molt, sobretot quan l'expliques com ho fas tu: sense embuts ni vergonyes. Aquesta llibertat et pot fer d'escriure un seguit d'emocions i situacions pels personatges que vagin més enllà del llit.

    Una historia ben calenta, ben explicada, però crec que necesita obrir-se una mica més.

    Interessant.

  • relat de sexe!!!![Ofensiu]
    instants | 14-08-2005

    putes drogues!!!! jajajajajaja

  • valent[Ofensiu]
    foster | 13-08-2005

    un estil directe, jove i fresc, sense traves. Està molt bé però massa monogràfic sobre sexe. Si és la seva primera relació lèsbica, segurament que hi apareixeran aspectes colaterals a part del propi sexe. I més si és la seva millor amiga. Suposo que els dubtes i la mala conciència es concentren en el "putes drogues" del final. Bé, sobretot destacar la teva absoluta llibertat a l'hora d'escriure, cosa que agraeixo.
    foster

l´Autor

Foto de perfil de Paraula

Paraula

25 Relats

64 Comentaris

27414 Lectures

Valoració de l'autor: 9.38

Biografia:
Després d'un temps, intente reaparéixer amb un estil bastant diferent. Un canvi de vida sempre implica un canvi de pensament, una maduració. I potser és això el que m'ha passat a mi.

Escric majoritàriament, ara, des de València i esporàdicament des de més cap al sud. Nascuda al 87 estudie Filologia i treballe de becària.

Més textos:
http://cauenlesparaules.blogspot.com

carmesina87@hotmail.com