Àngel.

Un relat de: escenciadetaronja_

De cop, entre la multitud, els nostres ulls es van trobar. Feia massa temps que no sentia aquella sensació de protecció que m'inspiraven les seves mirades. Em vaig posar a córrer entre la gent, apartant-la del meu camí amb, gairebé, furia. Només sabia que, si l'abraçava com aquell últim cop, tot el que m'havia estat atabalant fins aleshores s'esvairia. Necessitava el seu afecte, que el seu càlid somriure es reflectís als meus ulls, ara vidriosos, plens de llàgrimes alegres. Em vaig aturar en sec davant seu. Era encara més bell de com el recordava, semblava un àngel. Al veure que m'anava petrificant a poc a poc, sense deixar de mirar-lo, em va regalar un somriure dels que tant havia anyorat.
-Com estàs?- la seva veu era tant dolça com sempre. Vaig dubtar en dir-li que havia estat molt malament per la seva absència però em vaig limitar a deixar escapar un molt bé, aguantant-me el gran t'estimo que em moria de ganes de confessar-li. Ens vam tornar a mirar als ulls i em vaig llançar als seus braços, esperant que l'abraçada fós tan càlida com la del darrer cop.
De sobte vaig despertar-me. No era la primera nit que somiava amb ell. De fet, no hi havia cap nit des que va morir que no hi somies. El seu record perdurava en la meva memòria encara molt vivament i em punxava com mil agulles travessant-me, ferint-me cada dia quan em despertava i m'adonava que mai, mai més, podria tornar a abraçar-lo.

Comentaris

  • Molt bonic[Ofensiu]
    Aierim | 15-09-2008 | Valoració: 10

    Ola

    Bé doncs nomes dir-te que el teu relat m'ha fet plorar i tot :)

    M'ha emocionat , de vertitat es increible escrius molt bé :)




    Et poso un 10, com no.


    Apa adeu



    Aierim

  • Sens dubte un deu![Ofensiu]
    Marina Ramírez Gallardo | 13-09-2008 | Valoració: 10

    El teu relat quasi bé m'ha fet plorar, de debó.

    Es molt profund.

    Arribem a anyorar d'una forma que a vegades ens porta a agafar una obsesió.

    Feia temps que no m'emocionava tant amb un text, potser ha sigut la primera vegada i tot!

    Continua escribint, ho fas molt bé :)

    I grácies pel teu comentari.

    Per cert, he obert un fotolog d'aquests per penjar relats en català. El fotolog només el porto jo pero necessito gent a la que li agradi escriure i no vulgui que el català es perdi, si vols enviar cap cosa passat per la meva biografia i envia el que vulguis a la meva direcció de correu electronic.
    Et deixo aquí l'aderça del fotolog:
    http://www.fotolog.com/lliurement

    Fins aviat!

    Marina.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de escenciadetaronja_

escenciadetaronja_

19 Relats

49 Comentaris

23323 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
Mai m'ha agradat haver de posar biografia, com si fós vés a saber qui! Doncs sóc una simple noia normal, amb una vida normal i sense una gran carrera amb la qual pugui escriure una biografia. Només diré que des del novembre del 92, o potser des d'abans, em dic Laura i sóc empordanesa. A partir d'aquí, imagineu-me.

Escric per dir el que no sóc capaç de dir.
Escric per somiar.
Escric per inventar el que no existeix.
Escric per inventar el que vull.
Escric per expresar idees.
Escric per explicar contes.
Escric per disfrutar.
Escric per desfogar-me.
Escric perquè m'agrada.
I escric perquè és part de mi.



escenciadetaronja_