Ami Bruce

Un relat de: Tiamat

Avui, fa res, potser un quart d'hora, m'han obert un privat al msn dient-me: he rebut un mail d'aquells que t'agraden. I sí, m'agrada, m'agrada molt. Per això, aquí en tenim… el meu anàlisi. Tenia dos opcions: o guardar el format més currat d'aquest mail, que s'hi veia un cor que bategava (d'aquells que hi ha a insertar imagen del word, que també hi ha els ninos aquells que després els veus a tots els programes de festa major), amb lletres de diferent format, o copiar-lo jo en un document a part per poder escriure millor, a part que si ho feia de l'altra forma, no podia esborrar la llarga tira d'adreces que han llegit aquest mail. He triat l'última opció. Haig de dir que aquest mail ja l'havia rebut, i més que fer-ne un anàlisi, havia donat clares evidencies que era una mentida. Però primer llegim-ho amb calma, i dp ja vindràn les proves que és fals.

Comencem amb l'asunto.
Fwd: el que elimine este mail no merece vivir. (va en serio)
El Fwd ja em diu que això fa temps i temps que corre per aquests móns d'internet (aproximadament des del 1898, quan vam perdre la guerra de cuba ens vam deprimir tant que vam començar a enviar mails per tocar la moral)(vaja, en aquell temps, cartes)(perquè l'ami bruce ja havia nascut, clar), a més aquest to amenaçant amb què comencen no m'agrada gens. Clar que t'ho podries pendre tot amb conya i no fer-ne cas però és que, un parèntesis no et deixa lloc a dubtes… va en serio! Ah, així d'acord.

Por favor no lo borren, piensen que le puede pasar a cualquiera de nosostros!!!!!!

Tranquil tranquil, no et borro, no t'estressis. Per cert, els meus pares NO són fumadors, o sigui que si es llegeix la història, ja es veu que això no pot passar-me a mi. A més que ja tinc més de 7 anys, em sembla. Es comprova que això deu ser una mena de secta perquè sempre agafa aquest to comunitari, vull dir, que diuen borren, piensen, nosotros, tot ho fan en massa, quina por.

CANCER
Això deu ser el seu signe del zodiac. Molt bé, jo sóc balança. Així fem presentacions i agafem confiança l'un amb l'altre.

Yo espero que ustedes tengan el corazón de no borrar este mensaje!!
Yo espero que després no em vinguis amb amenaces com al principi, si això és cosa de tenir cor, no pots obligar-me. Seria com dir… si no creus en déu, et caurà una nevera a sobre del cap intentant-la pujar pel balcó. Val, doncs la pujaré per les escales…

Hola, mi nombre es Amy Bruce.
El meu és Laura Bohigas, encantada.
Yo tengo siete años y tengo un severo cáncer de pulmón como fumador pasivo.
Carai que bé que escrius per tenir 7 anys, i quanta cultura.
Yo también tengo un gran tumor cerebral producto de varias metástasis.
Com que también? Jo no t'he dit pas que tingués cap tipus de tumor cerebral. No m'escolta. 7 anys i ja tants de càncers, quina vida la teva… tu tienes, tu tienes, pobre nano. I el tio, amb un severo cáncer de pulmón, un gran tumor cerebral, i encara amb ganes de connectar-se a enviar mails, això sí que són collons, sí senyor, bravo amy bruce.
Los médicos dicen que moriré pronto si no se hace algo,
Quin poc tacte aquests metges
y mi familia no puede pagar las cuentas.
Després s'entén el perquè van faltats de peles… (tot té a veure en què el nen és fumador passiu)
La Fundación "Pide un Deseo"(" Make aWish "),
Amb la traducció a l'anglès és molt més creïble, oi tant que sí
ha convenido en donar 7 centavos por cada vez que alguien reciba y envíe adelante este.
Adelante, este… m'està donant les coordenades d'algun tresor amagat? Després què, mitja volta i tira cap al sud. Si són 7 centaus quan es reben i 7 quan s'envia, són 14, suposo, ja podrien dir-ho d'entrada, queda més bé 14 que 7.
Para todos ustedes que envíen copia de este e-mail, les doy las gracias y todos aquellos que no lo harán, recuerden que todo lo que "Va, se regresa".
Cosa que només em fa pensar: si l'envio, em tornarà a arribar. Quin nen més rancuniós també però, eh… com puja la mainada.

Tengan corazón, por favor envíen este e-mail a todas sus amistades.
Sí, després d'amenaçar-me, em vens amb por favor i que tingui cor. A més, això no es fa a un amic.

PD: HACER UN FORWARD NO CUESTA NADA
El pd no va després del nom de qui ho escriu? I vaja, a la fundación make a wish els hi costa 7 centaus, o 14, o un múltiple de 7 si ho envies a molta gent.

Dra. Silvia Moguillansky
Però no era el nen qui escrivia? A més… no és possible que algú es digui moguillansky.

Coordinadora de Imágenes
És que si tot això no m'ho diu el coordinador d'imatges, no em crec res.

Hospital Nacional de Pediatría
Els pediatres tracten càncers?

"J.P.Garrahan "

P.D. Fumador Pasivo, significa el receptor indirecto del humo que expiden las personas que fuman, en este caso, sus padres fueron los que causaron el problema.
Aquí ho tenim! Qui va ser el causant!? Els seus pròpis pares! Cosa que confirma la teoria: els seus pares eren uns fumadors empedernits que es gastaven tots els diners en tabac. A part, ja m'imagino que un fumador pasivo no és algú que li agrada comprar tabac sense donar cops a la màquina si no cau el paquet.



I ara aquí va ser el que no em va costar gaire de trobar per internet, última súplica per demanar… no em vingueu amb collonades:

"Cadenas Solidarias Falsas

El Hospital de Pediatría S.A.M.I.C. "Prof. Dr. Juan P. Garrahan" no alienta ningún tipo de cadenas realizadas por Internet o en la vía pública para solventar tratamientos de pacientes.
El Garrahan es un hospital público que no cobra las prestaciones a sus pacientes.
El Hospital y su personal son ajenos a estas acciones que tras una supuesta solidaridad ocultan intenciones desconocidas."

Apa doncs, ja estic.

Que disfruteu d'un feliç agost.

Per cert, si no us fa res, la fundació "amics de la laura" ("laura's friends"), m'han promés donar-me 10.000 peles cada cop que un gat que cau amb una torrada untada de melmelada a l'esquena es mengi la melmelada de sobre el pa abans de caure. Si ho veieu, aviseu-me. Ja sabeu on sóc, a Floridablanca, pintant el pis.

Gràcies

Laura.

Comentaris

  • Bona feina[Ofensiu]
    pèrdix | 05-12-2004

    antispam. Entretinguda la disecció del missatge.
    Em recorda els reenviaments d'abans de la guerra d'Iraq, el que deia què l'ONU demanava signatures contra la guerra. A la web de l'ONU deien el mateix que el teu amic Garrahan.

    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

679773 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.