A tu i a ella.

Un relat de: PoetaMort

La nit es negre al meu voltant. Es una nit sense llum, es una nit trista, una nit en la qual el cel plora estrelles. De tant en tant una d'aquestes estrelles cau del cel de carbó com la llàgrima que a mi em regalima per la galta, cap un destí incert.
Ploro. Ploro, per aquesta nit, que ja mai veuràs. Ploro, per les llàgrimes , que ja mai besaràs. Ploro, per les paraules, que ja mai diràs. Ploro, pel teu silenci, que serà etern. Ploro, per la teva vida, que ja no viuràs, Ploro, per aquesta carta, que ja mai llegiràs.
Ja mai més podré sentir-me complet. Ets el meu fill, ets part de mi, de la meva sang, una part de mi et pertany i te l'has endut amb tu. Tot i que no tornaré mai més a aquest indret de mort, ja mai més el podré deixar, doncs, tu i ets en, en una petita capsa blanca al costat de la teva dolça mare.
Perdona-la, va fer tot el que va poder per salvar-te. T'estimava, i encara ho fa. Perdonem a mi també per no poder ser el pare que hagués volgut ser per tu...
Perdonem també tu, estimada, per no ser el marit que hagués volgut ser. Perdoneu-me els dos per no haver pogut esquivar el cotxe del borratxo que anava en direcció contrària. Perdoneu-me per no haver-me'n anat amb vosaltres.
Os estimo, i sempre ho faré. Algun dia em reuniré amb vosaltres allà on sigueu, mentrestant, esperaré en aquesta nit eterna en que sa convertit la vida.
Adéu fill meu. Adéu estimada meva, tingues cura del nostre fill allà on sigueu.
Adéu.

Comentaris

  • que trist poetamort[Ofensiu]
    llu6na6 | 08-09-2005 | Valoració: 9

    per ser que estàs mort deunidó! És un relat que tramet l'atmosfera grisa que pretén. No et coneixia però ara ja tindré ganes de passejar-me sovint pels teus relats.

    Felicitats!!

  • Hola PoetaMort[Ofensiu]
    filladelvent | 05-09-2005

    Ahir ja vaig llegir aquest relat, i avui, després de passar-me pel fòrum i llegir la "discussió" que començava gemma34 (molt encertades les seves paraules), m'he decidit a comentar-te.
    Primer de tot, dir-te que aquest relat eboca un dolor profund, i que sobretot els dos primers paràgrafs m'han agradat per la seva riquesa i el seu ritme.
    Bé, a continuació copio tot el relat altre cop, però fixa-t'hi bé, perquè et corregiré tot allò que cregui que està malament (no et garanteixo que estigui perfecte, perquè tampoc sóc una experta).

    Continuaré llegint-he.

    "La nit és negre al meu voltant. És una nit sense llum, és una nit trista, una nit en la qual el cel plora estrelles. De tant en tant una d'aquestes estrelles cau del cel de carbó com la llàgrima que a mi em regalima per la galta, cap a un destí incert.
    Ploro. Ploro per aquesta nit, que ja mai veuràs. Ploro per les llàgrimes que ja mai besaràs. Ploro per les paraules que ja mai diràs. Ploro pel teu silenci, que serà etern. Ploro per la teva vida, que ja no viuràs, Ploro per aquesta carta, que ja mai llegiràs.
    Ja mai més podré sentir-me complet. Ets el meu fill, ets part de mi, de la meva sang, una part de mi et pertany i te l'has endut amb tu. Tot i que no tornaré mai més a aquest indret de mort, ja mai més el podré deixar, doncs tu hi ets en una petita caixa blanca al costat de la teva dolça mare.
    Perdona-la, va fer tot el que va poder per salvar-te. T'estimava, i encara ho fa. Perdona'm a mi també per no poder ser el pare que hagués volgut ser per tu...
    Perdona'm també tu, estimada, per no ser el marit que hagués volgut ser. Perdoneu-me els dos per no haver pogut esquivar el cotxe del borratxo que anava en direcció contrària. Perdoneu-me per no haver-me'n anat amb vosaltres.
    Us estimo, i sempre ho faré. Algun dia em reuniré amb vosaltres allà on sigueu; mentrestant, esperaré en aquesta nit eterna en que s'ha convertit la vida.
    Adéu fill meu. Adéu estimada meva, tingues cura del nostre fill allà on sigueu."


    Nota: t'he canviat la paraula "capsa" per "caixa", perquè en aquest context es refereix a una caixa de morts.
    Capsa s'utilitza per designar que està feta d'un material tou, poc resistent. Una caixa, en canvi, és dura i protegeix l'interior.

    Ex: "Capsa de sabates"/"Caixa enregistradora"

  • ostres...[Ofensiu]
    xaropdetu | 05-09-2005 | Valoració: 8

    la veritat no m'esperava aquest final, esta lograt, molt original. petons!

    xarop, llegire alguna coseta més ;-)

  • Un adéu...[Ofensiu]
    solarin | 30-08-2005

    ...molt trist, però molt ben trobat.
    Molt tendre. I molt humà... donar-se les culpes un/a mateix/a...
    No ho sé, no tinc paraules... m'ha impressionant.
    Com tots els teus altres relats!
    Aviam si et veig més per aquí.

l´Autor

PoetaMort

4 Relats

35 Comentaris

6188 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33